מבקשת המלצות על מסעדות

מבקשת המלצות על מסעדות

בעוד מספר ימים אני טסה לבודפשט. התכנית שלי היא לבקר בכל ערב במסעדה אחרת, רצוי כל פעם מסעדה בסגנון אחר. יש לי כבר המלצה על מסעדה מכסיקנית, ואני מחפשת המלצות על מסעדה הונגרית, על מסעדה איטלקית ועל מסעדה הודית. ברצוני לציין, שמה שרלוונטי מבחינתי הן מסעדות שארוחה ממוצעת בהן בערב תעלה עד 3000 פורינט, לא יותר. כמו כן, חשוב לי שהמסעדה תהיה נעימה וביתית, ולא מנוכרת. רצוי לא במרתף. אשמח מאוד מאוד אם תוכלו להמליץ לי! שבת שלום!
 

ישרון

New member
את עושה טעות נוראה

בכל מקום בו מבקרים טועמים את המזון המקומי,חפשי את המסעדות העממיות והפשוטות בהן תמצאי מזון אוטנטי ובטח גם טעים, אגב ניסיתי את השיטה באוסטריה ובפולין וזה עובד מצויין.
 

יוליקה

Member
מנהל
כבר המלצתי לך על ה- Kulacs(מימייה)

מסעדה הונגרית זו אינה תיירותית מגישה אוכל הונגרי משובח והיא נימצאת רחוב אחד או שניים שמאלה מ-RAKOTZI UT כשבאים מכוון BLAHA LUIZA TER הרחוב שקט אבל האזור מאד מרכזי בבודפשט.
 

reuven4u

New member
לדעתי ישרון צודקף בכל מקרה בקשר

להודי>, יש מסעדה ברחוב של הopera שנקראת bombay נדמה לי. (בצד של הopera אם ממשיכים לכיוון oktogon) הודית טוב מאוד. קצת יקרה (מחירים לא מקומיים) היה עוד אחד יותר טובה באיזור היהודי, אבל היא נסגרה
 

orlu

New member
אני מציעה לחזרזירונת שתמצא את

מקדונלדס ובגרים למינהם יש גם פלאפל כמובן וגלידת יוגורט אחללה אוכל ובתיאבון
 

B T1

New member
../images/Emo6.gifחברים, אתם יותר ממשעשעים,

אתם ממש מצחיקים, ששולחים את הנוסע להונגריה לאכול במסעדה הודית. מי אמר, שלהונגרים אין חוש הומור. בשנה הבאה נוסעים להודו, לאכול שניצל וינאי.
 

reuven4u

New member
לא שולחים, רק ממלאים את בבקשתה.

במקרה אני מכיר כי גם אני מאוד אוהב אוכל הודי, אפילו בהונגריה. (כשאני היתי שם לפני כמה שנים כל הצוות היו הודיים) אגב זה ממש לא בזבוז ללכת למסעדה ההיא, אני לא חושב שיש הודית ברמה שלה בארץ. (זה נשמע כאילו אני מכיר כ"כ הרבה מסעדות בארץ, אבל זה לא ככה) חוץ מזה - מי יודע - אולי בהודו דווקה יושב איזה ונאי שמכין שניצלים משהו משהו.
 
למעלה