מבקשת המלצות

בנניטה

New member
מבקשת המלצות

לקינוח לארוחה בסגנון הונגרי. זכורים לי לטובה כדורי הפרג הליטי אילתרה לפני כמה חודשים, אבל אני מחפשת משהו אחר.

טומי*

New member
השאלה אם יכפת לך לעבוד קשה.....

בשביל זה? כי יש לי משהו טעים שכרוך בדי הרבה עבודה השם של הדבר הזה...שוהאידה-SUHAIDA

בנניטה

New member
את הקינוח-

אמורה להכין חברה שלי, ע"פ מתכון שהבטחתי להשיג לה. היא אמנם מאד מוכשרת בענייני המטבח, ובקינוחים במיוחד אבל אם זה משהו ממש ממש מסובך אז אולי זה לא כל כך נעים להפיל עליה כזה "תיק". בכל מקרה במה מדובר? יש לך (או למשיהו אחר) רעינות אחרים?

אלהלה

New member
פולוצ'ינטה ולא משנה עם מה בפנים../images/Emo13.gif

הכל טעים ריבה, קצפת, גלידה............... מממממממממממ

אלהלה

New member
אה והכי חשוב המתכון של אמא שלי ז"ל

ואני יודעת שיש כל מיני גרסאות אבל זותי משו משו

טומי*

New member
ללא ספק זה קינוח מוצלח...../images/Emo45.gif

יש לי משהו פשוט וטעים. השם של הדבר הזה ריבועים של אננס בהונגרית:Ananasz kocka העשייה די פשוטה,מקופסה של אננס שלמים, מורידים את המים ומייבשים את האננסים.לחתוך לרבועים, ולצפות במרציפן שניתן לקנות בכל מכולת או סופר. לאחר קירור קצר יש לטבול אותם בשוקולד חם...רצוי שוקולד לבן מומס אך אפשרי גם עם שוקולד מריר רגיל.קינוח טעים מאוד,כמובן ניתן לעשותו עם כל פרי אחר...ואפילו עם פרי טרי. את המתכון של השוהאידה ארשום מחר, כי זה סיפור ארוך בתאבון!

בנניטה

New member
בסוף נלך על ה-

טורוגומבוץ. הארוחה נועדה לקבוצת חברים, אף אחד מאיתנו הוא לא ממוצא הונגרי, אבל אנחנו גרים בהונגריה. הארוחה תכלול קפוסטש-טסטה, פפריקש-צ'ירקה, סלט מלפפונים והקינוח. יהיה גם מרק עוף עם קרפלעך- אמנם לא הונגרי אבל מזכיר לי את החגים אצל סבתא... אני מקווה מאד שיהיה מוצלח. מבטיחה לספר כאן, כולל תמונות.

הדוציקם

New member
לומדת שם באוני... או גרה גרה מקום ;

י פה הילדים של בני דודי לומדים רוקחות הם גרים ב-nyir bogdány לא רחוק מדברצן

בנניטה

New member
לומדת

בבי"ס לרפואה וגרה בעיר. העיר באמת יפה, ואני מאד אוהבת אותה. אבל אין כמו בארץ...

הדוציקם

New member
../images/Emo104.gifזה נכון אין כמו ארצינו הקטנה

א ני ילידת הונגריה וכל פעם שאני מבקרת שם( יש לי עדיין משפחה)מודה בליבי להורים שלי ז"ל שהעלו אותנו ארצה.אני משווה את חיי בארץ לחיי משפחתי שם זה עולם אחר לגמרי.

ברק 188

New member
אללי אלהלה,פלצ'ינטה יותר מכולם....

אהבתי,אוהב,ואוהב,כך פשוט עם גבינה מתוקה וצמוקים כמו שאימא עשתה פעם בשבלי הכי הכי טעים.אגב אישתי (ממוצע תוניס) עושה זאת לא פחות טוב מאימי.

עב

New member
מזל טוב ברק! ../images/Emo65.gif

מעכשיו אתה ילד גדול...

ברק 188

New member
תודות למברכים

גיל אני מבין את שתיקתך אבל מופתע ןאיפה המידע ?תודה ובהזדמנות
יחדיו,כמו כן לאורית ועב תודה לכן על הברכות חברות. אלהלה מקווה שהחצי תונסים היו מרוצים מהפלצ'יטה ואם נשאר אשמח לטעום במסר או פה ללא בושה לפני כולם ,זהו חברים עברו חמישים נשארו עוד שבעים ימניק! להשתמע ברק.

אלהלה

New member
אה מזל טוב וקולולו../images/Emo13.gif ועוד הרבה

שנים טובות הלאה. ובעניין הפלצ'ינטות - לא נשאר אפילו פירור!!!!!!!! אפילו החתולים קיבלו קצת

למעלה