מבקשת המלצות

ninia1

New member
מבקשת המלצות

למוזיקה מתאימה לעליות.הבטחתי למדריך להביא לו אבל אין לי כל כך כיוון איפה לחפש. אם מישהו יכול לכוון אותי לסגנון מסויים או למבצע אני אשמח מאוד מאוד. תודה רבה, ניניה

Tami661

New member
עליות... בישיבה או בעמידה?../images/Emo8.gif סתאאם

עליות זה קצב איטי התנגדות גבוהה = קצב איטי מוסיקה שחורה, R&B, ראפ בגירסאות מסויימות... לרוב מתאימים: יש את הביטים בתיזמון שנותן את הקצב של הדחיפה/משיכה. דוגמאות? המממ... סתם עולים לי כמה ישנים, תראי מה זה שווה: This love - ROOM 5 Cloud #9 - Bryan Adams Last kiss - אישתאר insatiable - darren hayes ויש כמובן את הישראלים שמתאימים כמו סאבלימינל או בקצב קצת שונה אפילו למטרופולין יש כמה עליות תלולות ("הסתה" לדוגמא)

ninia1

New member
ישראלים לא טוב

המון תודה תמי אבל אי אפשר ישראלי כי אני בחו"ל ולא נראה לי שהם יצליחו להתחבר. מדובר, כמובן, על עליות במצב שלוש ובאמת אני מחפשת קצב איטי כי מה שהבאתי היה מהיר מדי... יש לך עוד הצעות? אשמח לשמוע ואבדוק את מה שנתת.

marlakash

New member
אין כמו אניגמה לעליות

Enigma - Sadness. במיוחד לפוש אחרון של סוף שיעור.

Tami661

New member
אני בשוק, אני בהלם, אני המומממה../images/Emo5.gif

בזה הרגע חזרתי מיום עבודה שכולל לרוב עצירות ביניים בדרך הביתה. עצירות ביניים יש להן טבע להיעשות בחבלי ארץ מקוניינים
ועם איזה דיסק חזרתי? נו... שני ניחושים... בעצם, אחד... ENIGA- LoveSensualityDevotion
The Greatest Hits
ואיך שהדיסק התחיל להתנגן לו באוטו חשבתי על העליות ועל ניניה
מאחר ואין מצב שקראתי את הודעתך (כי אני לא מחוברת במשרד) לא נותר אלא להתפעל מכוחותיה של הטלפטיה הוירטואלית
התפעל מכוחותיו של העל חושי

Tami661

New member
שימי לב לראשי תיבות של שם הדיסק...

LSD... עוד סוג של סם מסוכן: Love Spinning Drunkenness

למעלה