מבקשת המלצתכם לטיולון טוב ושלא יהיה

מיכל27

New member
מבקשת המלצתכם לטיולון טוב ושלא יהיה

כבד מידי כי אין לנו מעלית בבניין וצריך לעלות ולרדת במדרגות. כמו כן צריכים לקנות כסא אוכל לתינוק כך שטיפים והמלצות יתקבלו בברכה בתודה מיכל

כמו בהרבה מקרים

התשובה לשתי השאלות היא - פג !!!! הכסא של פג אומנם מהיקרים אבל הוא כ"כ נוח, ומרופד, וכמה מצבי גב, ויכול להיות בכל גובה שרוצים - אנחנו (והקטנה) ממש מרוצים ממנו. גם הטיולון שלנו הוא של פג, וממש נוח.

מצטרפת להמלצות על פג

הכסא של פג ניתן להשגה במכרז של המדינה (זכינו בו במחצית המחיר), הוא מתאים גם לילדים שעדיין לא יושבים היטב כי יש אפשרות לשנות את זוית הישיבה. הטיולון של פג מתקפל מעולה, בעל משענת חזקה ומושב רחב, ניתן להוריד לשכיבה נוחה, חזק במיוחד (שורד כמה ילדים) ויש לו מדף שמאפשר לשאת את הילד הגדול בעמידה כשהקטן בטיולון.

אלה_ה

New member
המלצה לכיסא אוכל

CAM FURURA. הוא מאוד מרופד ומאוד נוח לילד. אנחנו משתמשים בו מגיל חצי שנה ועד עכשיו (יותר משנתיים). על טיולון אני לא יכולה להצליח כי יש לנו של צ´יקו והוא לא הוכיח את עצמו.

anat30g

New member
המלצה לכיסא

אני ממליצה על כיסא של ליפסקי - זה לא כיסא שאפשר להושיב בו ילדים שלא יושבים בכוחות עצמם - אבל הוא כולו פלסטיק - אפשר לשטוף אותו במקלחת או עם צינור - אין בו מתכת שמחלידה. הוא רב שלבי - בהתחלה עם מגש הוא לילד שאוכל בנפרד מהמשפחה - אחר כך אפשר להוריד את המגש ואת החלק הנוסף שתופס את המגש והילד יכול לשבת בכיסא ליד שולחן אוכל - כשהוא בגובה השולחן - ולא נמוך כמו בכיסא רגיל. עוד יתרון - הכיסא מתפרק כך שאחרי ילד אחד אפשר לאכסן אותו בנוחות לילד הבא... ענת

noa_f

New member
כסא אוכל

יש לליפסקי דגם שהוא חיקוי מושלם של ה-FUTURA שהוזכר למעלה, ושאני מצטרפת להמלצה עליו בחום. היה לנו כזה כבר לפני 5 שנים, והוא נפלא: פלסטי, לא מחליד, נשטף במקלחת, אבל הגדולה האמיתי שלו בכך שהוא מתקפל לגמרי! ותופס מקום קטן. היום הוא אצל חברה שהיא מטפלת והיא ממש מאושרת מזה שאפשר לדחוף אותו אפילו לתוך ארון.

נעה גל

New member
באתר "לול" הם עשו עבודה מקיפה

ביותר על עגלות ואני חושבת שגם על טיולונים. בכל מקרה... את חייבת לבדוק בעצמך כל טיולון, בגלל שטיולון שהוא מדהים עבור אחת... גרוע עבור השני. אני לדוגמא, משתמשת בטיולון של century. הוא קל מאוד, יש לו מצב של שכיבה וישיבה, יש לו צלון נוח, וסלסלה גדולה מלמטה. עוד יתרון - הוא לא עולה יותר מ-300 ש"ח. אנחנו כבר במשך כמעט שנה חורשים איתו כל מקום וכל נקודה והוא מחזיק מעמד באופן ראוי לציון. חסרון - כדי לכבס חלק מהריפוד צריך לפתוח ברגים. אותי באופן אישי זה מעצבן. כסא אוכל - יש לי שניים. אחד יקר לאללה (אני לא מכירה הרבה שמחזיקים את הכסא הזה אצלם) ומעולה של "מון בה בה". והוא באמת מדהים. ויש לי עוד אחד בעלות מינימלית של 160 ש"ח של ד"ר משהו (לא זוכרת בדיוק כי הכסא אצל חמותי) וגם הוא מעולה. קישור ללול

טיולון של גרקו ../images/Emo45.gif

אנחנו קנינו עכשיו טיולון סיטי ספורט של גרקו ואני מאוד מרוצה. הוא שוקל 4.5 קג´ ולא מאוד יקר - 500 שח´. בקשר לכסא אוכל אין לי המלצה ספציפית אבל יש לי טיפ - תקני כסא שאפשר לקפל כי אנחנו קנינו כסא שנקרא מג´יק והוא לא מתקפל ותקוע בסלון. גם חשוב שאפשר יהיה להוריד את הכיסוי ולרחוץ במקלחת או אפילו להכניס את כל הכסא למקלחת ולשטוף.

למעלה