מבקשת הצעה

NETA1235

New member
מבקשת הצעה

אני ובעלי כבר שבוע בקושי מדברים, כל העניין התחיל בכך שבערב אין לו כח בשבילי, הוא לא משתף פעולה כשאני מעוניינת במגע איתו דבר שהוא בד"כ די נדיר כי לרוב הוא תמיד זה שגורם לעניינים לזוז. אני לא מבינה מה קורה, אני בטוחה שאין לו אף אחת אז מה יכול להיות? ואיך אני יכולה לגרום למצב להשתנות? מבקשת עצות

שי אלון

New member
שום דבר לא קרה

המקרה שלך לא מיוחד, גם לגברים לא בא לפעמים מגע או סקס.

ישנן 3 אפשרויות...

1 - כנראה שפגעת בו , מילה תמימה שפגעה בול. 2 - נתת לו סיבה לחשוד בנאמנותך, והוא שקוע בזה עכשיו. 3 - לא נראה לי, אבל אולי משהו לא מתפקד.

shahardan

New member
אולי...

שתי הצעות יש לי... 1)תשבי איתו ותדברי איתו שיחה ב-4 עיניים ותשפכי את הכל....חבל לצבור כעס ועצבים..... 2)כשהוא חוזר מהעבודה תקבלי אותו לאור נרות,מוסיקה שקטה ברקע,ותעשי לו מסאג' מפנק... אף אחד לא מסרב למסאג'.....לא משנה כמה הוא עייף וחסר חשק. ואם הוא כן מסרב לקבל מסאג' זאת אומרת שאין מנוס ואת חייבת לעשות את סעיף 1

Kingeh

New member
לדעתי היא חייבת את סעיף אחד

גם אם הוא מסכים למסאג` חוסר תקשורת בין זוגות הינו דבר הרסני מאוד. חובה לתקן את הבעיה.

NETA1235

New member
../images/Emo51.gifתודה

השתמשתי בשתי העצות היתה לנו שיחה נהדרת , והוא לא התנגד בכלל למסאג' וגם לא למה שבא לאחר המסאג'.

מפריע לך דברי איתו .אל תוותרי

יכול להיות הרבה סיבות למצבו .לדעתי את צריכה ליזום שיחה ולברר מה עובר בראשו .הרי את רעיתו ויש לך הזכות והחובה לפיתרון הבעיה.

למעלה