יופי של דבר, תלוי למי
ממתיק טבעי שעשוי מקקטוס. בארה"ב ניתן להשיג גם אורגני וחי (דהיינו, שלא עבר חימום). בעל ערך גליצמי נמוך למי שחושב שזה אומר משהו (אני לא). בעל טעם נעים, מירקם וצבע של דבש נוזלי או סירופ מייפל. אסור לפי דייאטת הפחמימות הספציפיות, אבל אנחנו צפצפנו
. לדעתי- אם כבר ממתיקים - זו אחת האופציות הכי מוצלחות, לצד הסטביה. כמובן לנסות בזהירות, ברוטציה וגו'. לאחרונה גילינו ממתיק חדש - אריתריטול, סוג של סוכר אלכוהול שמופיע באופן טבעי בפירות. בניגוד לקסיליטול, הוא אינו משפיע לרעה על הפלורה במעיים. והוא אמור להיות כמעט נטול קלוריות. כוח ההמתקה שלו חזק יותר משל סוכר, ויש לו קצת טעם לוואי, אבל זה תחליף סוכר מוצלח מאוד. עדיין, כיוון שזה סוכר אלכוהול, אם צורכים כמות גדולה זה עלול לגרום לשילשול. בארה"ב הוא נמכר תחת השם המסחרי
ZERO.