מבקשת טיפים להעברת הטיסה ל L.A.

מבקשת טיפים להעברת הטיסה ל L.A.

בלי פחד והסטריה. שלום, אני אמורה לטוס בעוד כשבועיים ללוס אנג'לס אלא שמעולם לא טסתי לבד ולמרחק כזה ואני מה זה פוחדת... יש לכם בוודאי ניסיון רב בטיסה מסוג זה. אשמח לקבל המלצות כולל חברות תעופה מומלצות - אם אסור לתת שמות אז לפחות אם כדאי לעשות את זה עם חניה או בלי ? מה כדאי לעשות מה לא ? למה יש לשים לב כשמגיעים לשם ? תודה מכל הלב למשיבים.

Dumbo 1

New member
יש לי טיפ קטן

במקרה שהמטוס מתחיל לרעוד והנורות של חגורות הבטיחות נדלקות נסי לקלות את התגובות של אנשי הצוות - אם אצלם העסקים כרגיל, אין סיבה לדאגה אבל אם גם הם מתחילים להזיע - אז את יודעת שנקלעת לבעיה קלה...

דמבו לא יפה!

זה שאתה יכול לעוף לא אומר שכולם יכולים... ועכשיו לעצות מעוד פחדנית טיסות שטסה המון
אני מעדיפה כמה שפחות עצירות כיוון שהקטע היותר מפחיד זו ההמראה לכן תנסי לחסוך מעצמך...
תקחי כדור שינה... רק תקפידי לקחת אותו רק אחרי ההמראה (למקרה של עיכובים) וזה יעביר לך כמה שעות טובות. (קחי מושב ליד החלון שיהיה לך על מה להשען)
טוב, לא ממש עצה... תזכרי שמה שצריך לקרות יקרה...אז למה לדאוג סתם? טיסה נעימה!

דמבו! אני קוראת אותך לסדר

נכנסה בחורה נחמדה ושאלה שאלה, ואתה צוחק עליה, זה ממש לא לעניין. ולשאלתך ביישנית - אני לא חושבת שיש דווקא חברת תעופה אחת מומלצת, אבל אני תמיד אוהבת לנסוע עם אל על. לא שהם כל כך נוחים אבל אני מרגישה בבית, וכמובן אם זה חשוב לך - נושא הביטחון באל על תמיד תורם להרגשה הכללית. אני בהחלט לא מציעה לעשות יותר מדי חניות ביניים. קחי טיסה ישירה עד כמה שאפשר, ותלכי לישון או תתכרבלי לך עם שמיכה, דיסקמן וספר טוב. בתר אחת שטסה ממש המון זה באמת לא נורא. מעייף אבל לא נורא. קחי איתך כרית מהבית אז יהיה לך נוח. תשתדלי לעלות למטוס עם כמה שפחות חפצים כדי שלא יהיה לך צפוף. קחי בקבוק מים כי לוקח זמן עד שמגישים שתיה בטיסה. והכי חשוב, אין ממה לפחד ואין ממה להתרגש. שתהיה טיסה נעימה ובהצלחה.

Dumbo 1

New member
רק שתדעי...

שאני עד היום בעצמי משתמש באותה השיטה - וזאת שיטה בכלל לא רעה. אני כבר לא יכול לספור כמה פעמים הייתי באמצע הטיסה נפרד בלב מכל האנשים שאני אוהב. רק כאשר המטוס ממש קרוב לנחיתה אז אני מתחיל לאט לאט להרגע

טל ר

New member
ממה את פוחדת?

שאלה רצינית לחלוטין: האם מדובר מפחד מפני טיסה? (פחד נפוץ מאוד) האם את מפחדת מה"להיות לבד" ואיך תסתדרי בכניסה לארה"ב וכו'? או אולי ממשהו אחר? אם את טסה עוד שבועיים, את בטוחה שאין לך כבר כרטיס (מכיוון ששאלת לגבי חברות תעופה מומלצות)? טל.

Dumbo 1

New member
אני פוחד גם מחושך וממפלצות

עם שני ראשים... כשאהוד השמן שאל פעם את ירון זהבי אם גם הוא פוחד, הוא ענה לו שכולם פוחדים, אבל החכמה היא להתגבר על הפחד...

תודה לכל המשיבים ../images/Emo24.gif

ולשאלתך טל : האמת - אני פוחדת ממספר דברים, כמו שהזכרת. באמת אני גם פוחדת מאיך שאסתדר שם בכניסה כי שמעתי שהאמריקאיים מאד קשים ואחרי כל מה שמתפרסם לאחרונה בעיתונים.... אבל יותר מכל אני פוחדת מהטיסה. פוחדת מהקטע של ההמראה והנחיתה. פוחדת להיות זמן רב כ"כ באוויר. הכי רחוק שנסעתי זה לונדון וגם לשם רעדתי. עדיין לא קניתי כרטיס, כמעט עשיתי זאת אבל.... פחדתי מהרעיון. מתכננת לקנות ביום ראשון אם תגרמו לי להתגבר על הפחד. מתכוננת לטוס עם אל-על וגם כאן הדיעות חלוקות. מקווה שאתגבר. תחזיקו לי אצבעות. תודה לכולם.

טל ר

New member
שאלתי ברצינות

למרות תשובתו של דמבו. פחד מפני טיסה הוא באמת מאוד נפוץ, מרמת תחושת אי-נוחות עד להיסטריה מלאה. אני ממליץ לבקר באתר בקישור.

dbimka

New member
העברת זמן בטיסה

תקחי איתך ספר טיסה קל, אפילו חפיסת קלפים או טטריס להעברת הזמן. בדרך כלל ישנים חלק מהזמן . במטוס מוקרנים סרטים. ותאמיני לי מנסיון זה עובר . מן הסתם תצטרכי להחליף מטוס בארה"ב אבל השילוט ברור וכל עובד יעזור לך באדיבות רבה. את יכולה גם לפנות לנוסע מהמטוס שיכוון אותך ותאמיני לי לפחות בחלק מהטיסות שטסתי התפתחה שיחה עם השכן במושב ליד. שגם מעבירה את הזמן וגם יותר קל לבקש עזרה. אני מאחלת לך נסיעה טובה

למעלה