האם ניתן לקלוף ולחתוך היום תפוחי עץ שייאפו לקראמבל מחר (שישי)?
א אורני המקורית Active member 1/4/21 #2 אפשרי אך לא מומלץ. אם לא הכרחי שיהיו טריים ופריכים, הייתי חותכת וכו', ונותנת להם בישול קצרצר במיקרו היום, עם התיבול (סוכר, קינמון וכיו"ב), שומרת במקרר ומחר מכינה את הקראמבל.
אפשרי אך לא מומלץ. אם לא הכרחי שיהיו טריים ופריכים, הייתי חותכת וכו', ונותנת להם בישול קצרצר במיקרו היום, עם התיבול (סוכר, קינמון וכיו"ב), שומרת במקרר ומחר מכינה את הקראמבל.