מבקשת ייעוץ והכוונה

ocean22

New member
מבקשת ייעוץ והכוונה

שלום ברצוני להיוועץ בכם לגבי סידור הרהיטים בחדר, מצורף בזאת תרשים החדר ומספר תמונות להמחשה, יש לציין כי החדר משמש אותי בעיקר לשינה ,עבודה, והתרגעות. כמן כן אשמח לקבל טיפים בנוגע לתוספות של אבזרים לצורך אשליה לדוגמא מראה וכדומה או כל דבר אחר שיכול להועיל לאווירה. תודה מראש לעונים. אושן

0 אור 0

New member
כמה רעיונות

קודם כל, למרות שאני דוקא מאד אוהבת לבן בדרך כלל - כאן הלבן נראה ממש צורם עם הרהיטים שלא תואמים בצבע אחד לשני. כדאי להחליט על איזה קונספט צבעוני - ולפיו לצבוע את הקירות, להתאים את הרהיטים (צבע, פוסטר או לבחור צבע שמשתלב עם הצבע שלהם), כיסוי מיטה, שטיחון, נברשת, להוסיף וילון קליל לחלון. את המיטה הייתי מזיזה אל מתחת לחלון ואת הטלויזיה מעבירה לזרוע ברקן על הקיר האלכסוני. המקום שמתפנהיכול להיות לפוף או למשהו אחר שבא לך להוסיף ומתאים לאוווירה שאת רוצה ליצור (כד / פסלון) אם אפשר לעשות איזו סגירה לשולחן כתיבה שלא יראו את הבלגן בדיוק כשפותחים את הדלת

lank

New member
../images/Emo68.gif חדר שאנטי???

בכדי לקבל אווירה נעימה להתרגעות ( ? ) - יש לדאוג לסדר ורכות. המיטה - תעבור אל הקיר עם החלון , לרוחב. ארונות יש להסיר ולבנות יחידה מסודרת בקיר הנגדי למיטה. מומלץ יחידה גדולה עם דלתות בשילוב בדים רכים שנותנים הרגשה נעימה ולא חומרים קרים!!! על הקיר האלכסון יש לבנות יחידת גבס ולשבור את הקו החד!!! צבעים - תכלת , ירוק או סגול בהיר יתאימו לאווירה רכה. אפשר ומומלץ לשלב וילונות רכים והרבה כריות ובדים נעימים ( כיסויי מיטה וכו' ). תאורה- מומלץ צמודי קיר עם תאורה רכה ולא תאורה חזקה בתקרה!!!! בהצלחה.

למעלה