מבקשת ייעוץ

sigalits

New member
מבקשת ייעוץ

שלום בנות, עובר עליי יום מאוד מוזר (בלשון המעטה). מתחילת השבוע, (אני בשבוע 19) התחלתי להרגיש את הבעיטות. בעיטה שתיים ליום. משעות הבוקר ההרגשה כמו שנבחרת מנצ'סטר יונייטד התנחלה לי בבטן. כל הזמן, כמעט ללא הפסקה, כשרוב הבעיטות מכוונות לכיוון המפשעה, מה שמדי פעם מעביר בי מעין 'זרמים'. ההרגשה מאוד מוזרה וקצת מדאיגה ועם הכאבים הרגילים שאני חשה - כאבים בצד ימין ולחץ שבא והולך במפשעה, כאילו העובר רוצה לצאת - אני די בהיסטריה. דיברתי עם הרופא שלי ולמרות שהייתי רק שלשום בבדיקת אולטרא סאונד אני מוזמנת הלילה בתשע לבדיקה נוספת. האם מישהי יכולה להרגיע אותי כי הזמן בקושי עובר ואני די בהיסטריה. תודה, סיגלית

מבינה למה את בלחץ ../images/Emo24.gif

ואני לא אגיד לך להרגע, כי אני יודעת שזה לא מעשי (אותי העצה הזו תמיד רק עיצבנה, בכל הקשר). מה שכן, תביאי בחשבון שיש סיכוי סביר שמצג העובר ותנוחת הרחם הם אלה שגורמים לקומבינציית התחושות המפחידה הזו. בכל מקרה, אני חושבת שלהיבדק היום זה בהחלט צעד נבון, בלי שום קשר למספר הא"ס שעשית או לא עשית לאחרונה. מחכה לעדכונים שהכל בסדר!
עתליה

sigalits

New member
היי עתליה

חזרתי עכשיו מהא"ס והכל בסדר. האינדיקציה היא שהצוואר ארוך וסגור. כנראה שאצטרך להתרגל לכדורגלן שאני סוחבת, כי בינתיים זה לא מפסיק. הרופא הורה לי לנוח בסופ"ש (מה שאני עושה בכל אופן) ועם עדיין אני ארגיש שלא בטוב, שאהיה איתו בקשר ביום ראשון. תודה על ההתעניינות, סיגלית

למעלה