מבקשת יעוץ והכוונה

natali84

New member
מבקשת יעוץ והכוונה

היי, תאמת, הבעיה לא שלי, היא של בת דודה שלי שקרובה אלי מאוד.. בחורה בת 25 נשואה עם ילד בן שנתיים.היא מאוד יפה, חטובה,סקסית ומושכת... היא מתלבשת יפה, ודופקת הופעה תמיד, וזאת לא בכוונה אלא היא פשוט יפיופה, הבעיה היא שבעלה (שהוא לא פחות ממנה) לא עוזב אותה . כשהיא מדברת בטלפון בבית, הוא מרים את הטלפון השני בשביל להקשיב לשיחה, או שהיא מקלחת את הילדה הוא סוגר את המים החמים, עושה פרצופים שבאות אליה בני דודות.. אלי היא מתקשרת כשוא לא בבית וקוראת לי לבוא אליה בזמן שיש לו משמרת לילה.מסתכל על בחורות יפות ואומר לה את זה.. אז היא כועסת כי היא אומרת מה חסר לו?? שהוא מסתכל ככה... אמרתי לה שאולי הוא גורם לה לקנא אך היא הסבירה לי שלא... היינו במלון כל המשפחה והיתה איתנו רחוקת משפחה בת גילה שהוא לא הפסיק להסתכל עליה ולהעיר לאישתו (בת דודה שלי) כמה שהבחורה יפה, כשהיא קמה הוא קם אחריה.. ואת האמת... לא חסר לו כלום אישתו פי אלף יפה כוסית ומוכשרת מההיא...אני והיא הלכנו לשירותים והיא סיפרה לי כמה דברים עליו ופתאום הוא הגיח לנו ואמר: "אני הכל שומע והכל רואה"- הוא בעצם עקב אחרינו, אני הייתי בשוק- פשוט חוש חש הבלש... אח"כ הוא בא אליה וליטף אותה בשער... נדמה לפעמים שהוא פשוט חולה עליה ומצד שני הוא שוטף את העיניים על אחרות..למרות הכל היא מעוניינת להביא עוד ילד והוא לא רוצה, הוא אומר שמספיק לו אחד, כי בקושי עם אחד הוא מסתדר, הילד אוהב רק את האמא, לא אוהב לבוא לאבא..., היא אומרת לי שהוא מסוגל לא להתקשר אליה לשאול איפה היא יומיים שלושה גם אם היא עם הילד, פשוט לא אכפת לו, ושהם רבים אז הוא ברוגז איתה, לא מדבר איתה..קטע שלדעתי בחורה צריכה לעשות..פשוט מתנהג כמו בחורה... אני מכירה אותו- ןהוא אחלה גבר...היא אומרת שזה הכל נראה הצגה.. היא מבקשת עזרה והיא לא יודעת למי לפנות, לכן פניתי ישר אליכם אולי תעזרו לי לתת לה עצות.. אני חייבת לציין שהיא מאוד אוהבת אותו וגם הוא אותה.. אז מה לעזעזל חסר לו???? אודה לכם מאוד.

מיטללל

New member
ברוכה הבאה לפורום :)

למען האמת, אוכלוסיית הפורום הזה יחסית צעירה (17-25) ולא התמודדו עם מצבים כפי שתיארת בהודעה. לכן אני לא חושבת שתקבלי פה תגובות מספקות. הדבר היחידי שאני יכולה להגיד הוא שנורא קשה לי לדמיין את עצמי במערכת יחסים כזו
זה נשמע לי סבל, לכל המעורבים, ודברים כאלו לא נעלמים או מסתדרים לבד, לכן האופציה היחידה שעומדת בפניהם, לדעתי, היא ללכת לטיפול זוגי. במידה והוא לא מעוניין, בתור חברה טובה, נסי לשכנע אותה שתלך לבד.

Paranoid Eyes

New member
אוהב אותה? זאת אהבה?

זאת שתלטנות, זלזול וחוסר כבוד. עם כזאת אהבה, תירי בי עכשיו.

למעלה