מבקשת יעוץ ותמיכה....

מבקשת יעוץ ותמיכה....

אני חושבת על ניתוח "טבעת", מה תוכלו ליעץ לי? מי עבר ניתוח כזה ? לפני כמה זמן? איך היה? ואיך עכשיו? בבקשה תיעצו לי מנסיונכם.... תודה.

gal33

New member
יש פה כל מיני מקוצרים, תני קצת פרטי

גובה, משקל, היסטורית השמנה. ברוכה הבאה!

לבקשתך...

הנה הפרטים: בת 50+ 1.54 משקל סביב ה-100 עשיתי את כל הדיאטות האפשריות, עליתי וירדתי כמה טונות ועכשיו אני לא מצליחה לזוז מסביבות ה 100 ... נטיה להשמנה מגיל 3 ואכילה לא כפיתית בשום תקופה חוץ מהריונות 3 במספר שהוסיפו לי כ 30 קג בכל פעם... ולא הכל ירד בין לבין... פוחדת מניתוח רגיל של פתיחת הבטן, אבל מוכנה נפשית לניתוח הטבעת... אין לי מספיק פרטים והייתי שמחה אם תעדכנו אותי ותשתפו אותי בחויות ובנסיון שלכם לפני שאני מקבלת החלטה סופית.

gal33

New member
חמודונת, וממה נובעת ההשמנה, כוונתי

האם את אוכלת הרבה מתוקים, סוכרים וכו´? ממליצה לך קודם כל לחזור אחורה בפורום, יש הרבה מידע, גם עלינו, גם על נסיון, ובכלל. תקראי למעלה את החיבורים הקצרצרים שרוייקו הכניס. חוץ מזה, תשאלי חופשי מה שאת רוצה ונוכל לענות לך. יאללה תתחילי...

רוייקו

New member
לחמודה. את עומדת בקרטריון, לשמחתך

ולצערך. איזה מזל שלא חייבים לפתוח היום את הבטן ואפשר לבחור בניתוח יחסית קל, עם פחות סיבוכים ופחות סיכונים ניתוחיים בהרבה ממה שהיה נפוץ בעבר. כמעט בכל בתי החולים השונים מבצעים את הניתוח לקשירת הקיבה עם הטבעת המתכווננת. איזו קופת חולים את ואיזה איזור ?? יש לך ביטוח משלים ? ?

רוייקו

New member
חמודה שכזאת.. ברוכה הבאה.

שלום לך. "ניתוחי טבעת" זה מה שכולם מכירים, לצערי. אני מקווה שבעזרת הפורום תוכלי להכיר קצת מעבר למה שכל האחרים לא יודעים. הניתוח שאת מכוונת אליו משתייך לניתוחי הגבלת קיבה בשיטה של קשירת הקיבה עם טבעת מתכווננת או קבועה. את מרבית הניתוחים האלה מבצעים היום בלי בלפרוסקופיה - בלי לפתוח את הבטן. כורכים טבעת סביב הקיבה וזו יוצרת מהקיבה כמו שעון חול. המזון ניכנס לכיס קטן בחלק העליון של הקיבה ומשם לשאר הקיבה. התוצאה המתקבלת מאפשרת לאכול כמויות קטנות ולהרגיש מלאות מהן. הניתוח מחנך ללעיסה ולאכילה בנפחים קטנים. הניתוח מבוצע במרבית בתי החולים בארץ. את מוזמנת לשאול כל שאלה שהיא. רוייקו

דליה _ג

New member
היי רוייקו

האוירה כאן שונה מאוד מוואלה. קלילה יותר. כיפית. לא תיארתי לעצמי שיכול להיות ככה. נעים לראות את זה. דליה.

רוייקו

New member
תודה דליה. ההודעה שלך עושה טוב.

אני שמח שההשקעה השתלמה.
הפגישה שלנו בסופו של דבר ביום חמישי הקרוב, ה 8 בנוב´ , עזיראלי, יטבתה. אשמח אם תבואי. רוייקו

עדי.פ

New member
שלום וברוכה הבאה- אני עברתי ניתוח

LAPBAND ב 29/4/2001 ונותחתי ע"י ד"ר סובחי באסותא. היום אני 33 ק"ג פחות ומרגיש מצויין. הניתוח קל(בלפיסקופיה) ןההחלמה מהירה למדי. החלק הקשה הוא ההסתגלות לדרך חיים שונה (לא בטוח שעדין הגעתי לשם) היום אני עם עודף משקל של 10 ק"ג (עדיף על עודף של 43 ק"ג שהיה לפני הניתוח), קונה בגדים בחנויות רגילות וחש הרבה יותר טוב.

gal33

New member
עדי, כל פעם שאני קוראת את פרטי

המקרה שלך מחדש, זה פשוט עושה לי טוב על הלב. כל הכבוד על העשייה ועל הדרך!!! שימשיך לך כך. גל.

עדי.פ

New member
הי גל- לצערי אני בעצירה מוחלטת

ואני עדיין לא ביעד אבל עודף משקל של 10 ק"ג הוא סביר ממה שהיה קודם

gal33

New member
צריך גם לזכור את זה בפרופורציה

שרק חצי שנה עברה מאז הניתוח שלך. 33 קילו בחצי שנה, זה קצב מצויין! כמו כן, יש לך עוד שנה לירידה, לפי הגדרות הניתוח. רוב האנשים מסתובבים עם עודף של 10 ק"ג. זה ממש כלום בעיני, אך בהחלט שווה להמשיך לחתור למטרה, עתה משעתה כה קרוב אליה. כן העצירות המעצבנות האלו זכורות לי היטב. הארוכה מכולן הביאה אותי לניתוח השלישי. תנסה אולי להגביר את קצב חילוף החומרים על ידי הגברת כמות הפעילות הגופנית.

למעלה