מבקשת לדעת על

pepo92

New member
מבקשת לדעת על

שלום לחברי הפורום חזרתי לא מזמן מביקור בסלוניקי ,וביום האחרון לשהייתי נכנסתי בשעה מאוחרת יחסית לתוכנית טלויזיה בה הופיעו כל התותחים האפשריים ,וכל זה לכבודו של זמר שלא הכרתי עד אז ופשוט התאהבתי בשירתו .אני לא דוברת יוונית, אני בת להורים סלוניקיים והמוסיקה היוונית בנישמתי. מה שהצלחתי להבין ששמו הוא מטרופאנוס ,בשדה התעופה קניתי 3 דיסקים שלו ופשוט מתמוגגת עליהם. רציתי לקבל עליו פרטים אני בטוחה שאתם מכירים אותו אני מקווה שכתבתי את שמו נכון.

12אניהיא

New member
אמרת את השם שלו נכון

אני חושבת שלמטרופנוס יש איזה 70 דיסקים. אם אני לא טועה במאמרים תוכלי למצוא את הביוגרפיה שלו.

shabtai2

New member
ענת,על סמך מה ההימור 70??......

אני מנסה ללהמר על 25 אלבומים לא יותר וכל זאת למה?? יש לי 16 אלבומים שלו עוד 9 אני נותן כבונוס דהיינו בערך... 25 נראה לי שזה קצת פחות,אבל בכל מקרה בטוח שזה כתוב בכתובים וחכמי הפורום יבדקו ויתנו לנו תשובה בדוקה ואחראית.

sysyv

New member
מיטרופאנוס בהופעה בחורף האחרון

דימיטריס מיטרופאנוס, מהותיקים בזמרי יוון שפעילים היום, מאד אהוב עלי בזכות קולו והשירים שהוא בוחר לשיר (שזה בעקיפין גם היוצרים שאיתם הוא משתף פעולה - מיטרופאנוס ככל שידוע לי אינו כותב את שיריו). יש לו אכן כמות גדולה מאד של הקלטות ורזומה עשיר של הופעות ושיתופי פעולה, מספרם המדויק לא חשוב בעיני עקב העושר והכמות הגדולה כשבדרך כלל אין נפילות באיכות. בתמונה, מיטרופאנוס כפי שצולם במועדון אקטי פיראוס באתונה, מרץ 2006. בשנתיים האחרונות רבו הידיעות על כך שהזמר חולה, מאושפז לפעמים, ומצבו לא טוב. למרות זאת המשיך בשלו והיה שותף בכיר למופע האדיר של שירי זיבקיקו שרץ לפני שנתיים, יחד עם מקדונאס ואדמאנטידיס. היו גם מקרים שהוא לא הצליח להגיע להופעות ואנשים שנפלו על ערבים כאלה העידו על אכזבה בצד דאגה לשלומו. למזלנו, נפלנו בשנה שעברה על ערב שבו היה דימיטריס מיטרופאנוס במיטבו. ההתרגשות לראות ולשמוע אותו (עבורי פעם ראשונה) האפילה על שאר כוכבי הערב (מלינה קאנה ובאסיס) ונשאר לנו טעם נהדר מיכולותיו. בנוסף קל להבחין באנושיותו, אדם צנוע שלא מסתכל על כולם "מלמעלה". מומלץ בכל לב, לשמוע חומרים שלו ואם אפשר - גם לראותו מופיע.

shabtai2

New member
שבוע נפלא

בהימורים אני גרוע לכשיפורסמו התוצאות הסופיות נפרסם את הטבלה הסופית. ס ב ל נ ו ת.......

F a d i

New member
ברוכה הבאה

את יכולה למצוא תרגום הביוגרפיה שלום שהביאה בזמנו גרב ורודה במילון מונחים של הפורום בסרגל למעלה תהני ושוב ברוכים הבאים

למעלה