מבקשת לדעת

מבקשת לדעת../images/Emo35.gif

שלום לכולם, יש לי שאלה ואני מבקשת לדעת מה אחרים חושבים: האם הרופאים הכלליים בארץ מספיק מיומנים כדי לגלות את התסמינים של מחלת הסרטן? אשמח מאוד לקבל חוות דעת של מי ממשתתפי הפורום.

MemphisRaines

New member
זה לא תפקידם

תפקידו של רואפ המשפחה הוא להוות גורם מקשר בין האדם לבין מרפאות המומחים הוא אינו יכול לאבחן מחלה גידולית הוא יכול לנסות לזהות בעיה אבל אין זה פקדיו לתת תשובות בנושא של מחלות מעבר לדברים הקלים יחסית שרון

שאלתי כי............./images/Emo2.gif

שאלתי כי נתקלתי בשני מקרים כאלה האחד קשור אלי אישית, והשני זה חבר שהיה ואיננו עוד. רופאי המשפחה בשתי המיקרים ולמרות תופעות הלואי, לא גילו כלום וגם לא חשבו לרגע לשלוח אותם לבדיקה שונה מזאת שהם בודקים האם אנחנו אמורים לסמוך על בדיקה וחוות דעת של רופא משפחה בלבד?

MemphisRaines

New member
אז ככה

רופא משפחה יכול לחשוד במשהו אבל לרופא המשפחה אין את הכלים לקבוע שמדובר בסרטן או במחלה רצינית אחרת ידוע לי על המון מקרים בהם רופא המשפחה לא עולה על הדברים וכןא נכנס החולה למשחק עליו לדרוש טיפול ומציאת מקור הבעיה יש לקחת בחשבון שגם רופאים אונקולגים לא תמיד יעלו על מחלה גידולית שרון

אבל אם.......

אבל אם הרופא רואה שהטיפול שהוא נתן לא עוזר במאום לתופעת הלואי הוא לא אמור לנסות לשנות טיפול או אפילו לחשוד במשהו?

מודה.........../images/Emo24.gif

אני מודה לך על זה שענית לי על השאלות שלי. אלה שאלות שלא היה לי למי להפנות, וכל מי ששאלתי ענה לי באנחנו לא יודעים או בתשובה מגמגמת אחרת. אני שמחה לגלות שלא טעיתי במה שחשבתי. רציתי לדעת ושמחתי לגלות שאם אני רוצה לשאול או לשתף אז יש את מי. ושוב תודה

למעלה