מבקשת להתייעץ לגבי אתר ביג דיל

סתם מבקרת

Active member
שלום, מעוניינת לרכוש אוזניות אלחוטיות. המחיר הזול ביותר מופיע באתר ביג דיל אבל לא מכירה את האתר ולא יודעת עד כמה אמין.
מישהו מהגולשים יכול להאיר את עיני?
תודה.

einat162

New member
האתר עצמו (ביג דיל) די אמין - אבל יותר קריטי מי הספק שמאחורי העסקה. אם יש לך דגם/עסקה מסויית שראית, זה אמור להיות מצויין בעמוד ואפשר לגגל ביקורות על בית העסק. אם את מחפשת אוזניות אלחוטיות הייתי הולכת דווקא לחנות פיזית כמו מיניסו (יותר מבחר בחנות מבאתר), מחסני חשמל, KSP וכו' - עד 100 ש"ח.

סתם מבקרת

Active member
האתר עצמו (ביג דיל) די אמין - אבל יותר קריטי מי הספק שמאחורי העסקה. אם יש לך דגם/עסקה מסויית שראית, זה אמור להיות מצויין בעמוד ואפשר לגגל ביקורות על בית העסק. אם את מחפשת אוזניות אלחוטיות הייתי הולכת דווקא לחנות פיזית כמו מיניסו (יותר מבחר בחנות מבאתר), מחסני חשמל, KSP וכו' - עד 100 ש"ח.
תודה. מתנצלת על האיחור בתגובה. תפוז מפשל ולא נותן חיווי על תגובות להודעות.
בכל מקרה, רכשתי את האוזניות דרך ביג דיל והן כבר הגיעו ובשימוש. הוזמנו עבור המטפלת של אמא שלי והיא לא רצתה אוזניות זולות. המחיר שם היה במבצע והכי זול לאוזניות הללו בהפרש לא מבוטל מאתרים אחרים.
והכי קטע, שנזכרתי שפעם כבר רכשתי דרכם |טמבל|
חג שמח

evike

Well-known member
מנהל
כבר כמה שנים שאני קונה מידי פעם דרך ההצעות של האתר, יש לפעמים הצעות ממש משתלמות. כמובן בודקת מי המוכר.
אף פעם לא היו לי בעיות.

סתם מבקרת

Active member
כבר כמה שנים שאני קונה מידי פעם דרך ההצעות של האתר, יש לפעמים הצעות ממש משתלמות. כמובן בודקת מי המוכר.
אף פעם לא היו לי בעיות.
תודה וסליחה על האיחור בתגובה.
רכשתי, הגיעו והמטפלת של אמא שלי מרוצה וזה מה שחשוב. באמת ההצעה שלהם היתה הכי משתלמת לאוזניות שנרכשו.
חג שמח

למעלה