מבקשת להתייעץ לגבי גן בת"א

galit37

New member
מבקשת להתייעץ לגבי גן בת"א../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שלום לכולם!!! הרבה זמן לא יצא לי להיכנס לפורום, נולדה לי ילדה והיא כבר בת חודשיים וגם עברתי דירה, כל המעבר לא היה פשוט אבל עכשיו הכל מאחורי והכל בסדר. רציתי להתייעץ עם הורים לגבי גן לשנה הבאה עברנו מעירית בת-ים לעירית ת"א ואני צריכה למצוא גן בת"א לבן שלי שהוא פדד בן 5, אם יש הורים שיש להם ילד שנמצא במסגרת בת"א ומרוצים או לא, אנא כתבו לי. בתודה מראש גלית

נונינה1

New member
גלית את מחפשת גן רגיל או גן

חינוך מיוחד ? אם חינוך מיוחד אז יש את רמת חן (ששיך לתל-אביב) ואני מאוד ממליצה עליהם.הבן שלי היה שם 3 שנים. אם הילד מאוד גבוה ולקראת שילוב במסגרת רגילה יש גם גן קטן פחות עוטף בהדר יוסף - גן עופרה שיש לו שם טוב. אם את מחפשת גן רגיל אז כבר מאוד חשוב איפה אתם בתל אביב......שכונה אזור.

galit37

New member
גן בת"א../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הילד לא מאוד גבוה, אך גם לא מאוד נמוך. בשלב זה הוא זקוק לחינוך מיוחד, האם יש גן אחר מומלץ חוץ מרמת-חן??? שמעתי על גן בתוכנית ל', האם מישהו מכיר או יודע על הגן משהו???

אילת 55

New member
הגן בתכנית ל'

הגן עובד שיטת ABA והוא שייך לעיריה וגם לאלו"ט. הגן עושה גם הרבה שילוב עם גן סמוך שבו ילדים רגילים. כנראה שאלו"ט תפתח עוד גנים שעובדים בשיטה הזאת באזור המרכז. שווה להתקשר ולברר.

אלי ו.

New member
גם אני ממליץ על גן עופרה (גן ק"ב)

פשוט גן מדהים. הענין הוא שהגן מיועד לילדים עם בעיות רגשיות קלות, ולאו דוקא ל PDD. הבן שלי (שיש לו PDD NOS) לא אובחן ככזה בזמנו ולכן בילה שם שנתיים. גן שאני מאחל אותו לכל ילדי ישראל. (חנ"מ או לא) אתן לך דוגמא: עופרה גילתה שהבן שלי מגיב היטב לעיסוי חזק. כמה גננות היו בכלל מנסות לעשות מסאז לילד בן 5 שמתפרע? הרבה עבודה של אחד על אחד, עידוד תקשורת בין הילדים. בגן היו 6-8 ילדים, גננת וסייעת (עופרה ושושנה) מדהימות. קלינאית תקשורת, מרפאה בעיסוק, סטודנטיות שבאות מדי פעם, מורה למוזיקה, שילוב עם גן אחר פעם בשבוע ועוד. (היו פעמים שהגעתי לשם והיו יותר מבוגרים מילדים
) לפני פסח, הבן (בכיתה א') ביקש להתקשר לעופרה פשוט בכדי לומר לה שהוא אוהב אותה. הגענו למחרת לביקור בגן, ועופרה עשתה אותו מלך בגן לשעה. הוא הראה לילדים ה"קטנים" את ספרי ביה"ס הקריא להם סיפור מספר הקריאה שלו והטיל עליהם מטלות. זה היה מצחיק ומרגש לראות ילד בן 7 צועד בשבילי הגינה בגן בנוסטלגיה.

למעלה