מבקשת להתיעץ

mikamh

New member
מבקשת להתיעץ

הסיפור קצת ארוך ומסובך ואולי גם לא שייך כולו לכאן בשורה התחתונה זה כך: בת של החברה הכי טובה שלי ילדה תינוקת בריאה במשקל 3.400 לתינוקת היו קצת פירכוסים ביומיים הראשונים וכל רופא שבדק אותה ישר שאל את האם אם היה להם מוות בעריה במשפחה שאלה זו מאוד מלחיצה מה עוד שאף רופא לא הסכים לתת הסבר מדוע נשאלת השאלה. בעוד כמה ימים התינוקת תשוחרר מבית החולים ואני מבקשת לדעת אם קיים איזה מכשיר או אמצעי שיכול להתריע במקרה של מצוקה של התינוקת בעת שהיא ישנה? חייבים להרגיע את האם המודאגת כי מהכרות אישית איתה, היא תשב ליד המיטה ותשמור על התינוקת סביב השעון. אודה לכם מאוד על המלצותיככם

Mirite1

New member
מבקשת להתיעץ

תרכשי בייבי סנס או אנג'ל קייר (מוניטור לנשימת התינוק).

פרכוסים לאחר הלידה

לא כל כך הבנתי למה נשאלה האם על מוות עריסה. פרכוסים אחרי לידה זאת תופעה רצינית שדורשת בירור מעמיק ומציאת סיבה. אם ילד סבל מפרכוסים ולאחר מכן נמצא מת בעריסה, הוא כבר לא עונה לקריטריונים של מוות עריסה. כאן מדובר בילדים בריאים לחלוטין שהלכו לישון בריאים ולא התעוררו יותר , כאשר לא בדיקות מעבדה וגם לא נתיחת הגופה לא מצאו כל הסבר למותם. אני לא חושבת שילד שפרכס הוא בסכנה גדולה יותר למות עריסה מאשר כל ילד אחר. אנחנו גם לא ממליצים ניטור ביתי אצל ילדים שפרכסו אחרי הלידה. אם בכל זאת האם רוצה במכשיר ניטור, אז ניתן לרכוש אחד המכשירים שהומלצו ע"י המתכתבת, אם המגבלות שלהם, וזה בדיוק כפי שכל כך הרבה הורים מחליטים על דעת עצמם ללא כל סיבה מיוחדת. דר' מילה ברק

למעלה