מבקשת ליצור קשר עם מנהל העמותה

ornalevy

New member
מבקשת ליצור קשר עם מנהל העמותה

שלום, אני אמא לתאומות מקסימות בנות 3 ולתאומה אחת יש המניגומה. אני מבקשת ליצור קשר במייל למנהל העמותה דרך מייל או פקס מאחר שאני לקוית שמיעה ולא יכולה לדבר בטלפון.

ornalevy

New member
המשך ההודעה הקודמת

בתמונה שצרפתי, למעיין (עם השיער הארוך) יש המניגומה. בתמונה לא ממש רואים בגלל שהיא עברה ניתוח לפני קצת פחות משנה וניתוח הצליח מאד (רואים תוצאות נפלאות בתמונה). מה שעבר לי מלידה ועכשיו זה סיפור ארוך מאד והייתי רוצה לשמור את סיפורי כדי לספר בכנס הבא.

kormak1

New member
נשמח לעזור

שלחנו לך את הכתובת כמו כן את מוזמנת לספר במידה ואת מעוניינת כאן בפורום תודה ועד העמותה

מבצע הניתוח

בתי אמורה לעבור ניתוח להסרת המנגיומה. אשמח לדעת מנסיונך מי ביצע את הניתוח לבתך והיכן? תודה

kormak1

New member
מבצע הניתוח

במקרה שלנו הרופא המנתח היה ד"ר איל רוה ופרופ' מילטון בית חולים שניידר

ornalevy

New member
למירה

בתי סבלה מהמניגומה אגרסיבית שהתפתח עשרה ימים אחרי הלידה (היא נולדה פגית בשבוע 32). ד"ר בן אמיתי רשם לה פרדינזון כדי לעצור את ההתפשטות פתח שפה העליונה. אחרי שההתפשטות נעצרה, הוחלט להפסיק לתת לה בהדרגה את הפרדינזון. כתוצאה מזה, ההמניגומה התבהרה לבד, מצבע בורדו כהה לוורוד. במקביל לטיפולו של בן אמיתי, ד"ר מאיר כהן, כירורג פלסטי לילדים במרכז רפואי שניידר, טיפל בה, כי היה לה פתח בשפה העליונה בדומה לשפה השסועה. בגיל שנתיים, ד"ר מאיר כהן ניתח אותה וכרת את ההמניגומה ותפר את השסע בשפה העליונה.

kormak1

New member
תודה לך

לפי מה שראתי מהתמונה הילדה נראת נהדר תודה לך על המידע החשוב ועד העמותה

למעלה