מבקשת לעלות תפילה לשפרד היקרה ולמשפחתה

מבקשת לעלות תפילה לשפרד היקרה ולמשפחתה ../images/Emo201.gif

שפרד יקרה בזמנים קשים אלו אין נחמה מלבד יסוע אלמסיח אדונינו ומושיעינו. מתפללת עבורך ועבור המשפחה שתהיו חזקים באמונה, שלא יהיה לכם כל ספק בכוחו של האדון. שמלאכיו של האדון ישמרו עליכם ושהאדון יחלץ אותכם מכל מצוקה ושתדעו ימים טובים יותר - אמין
מבקשת מחברי הפורום להשתתף בתפילה עבור שפרד ומשפחתה.

1key

New member
שפרד יקרה

ברגע זה ממש אני נושא תפילה בשם ישוע לרפואה שלמה שלמה למי שחולה מבני משפחתך. אמנם אני הקטן שבקטנים, אבל בכל זאת הייתי רוצה לעודד אותך לבטוח באדוני ולזכור שכל מה שקורה משסביבנו הנו רצון האל ואני מתפלל שנבין תמיד שכוונתו של האל תמיד תמיד טובה. היום דווקא קראתי פסוקים רבים בבשורת מתי שעוסקים בעיקר בריפוי. מלבד מקרה אחד שזכור לי בכל שאר המקרים ישוע הקדים ושאל "האם את/ה מאמין? ברגע שהאדם נאמין הוא נרפא מייד. בשם ישוע אני מתפלל לפני אבינו שבשמים שישלח רפואה שלמה וברכה עכשיו אמן.

lion 7

New member
תהלים נ``א 17

זבחי אלהים רוח נשברה ,לב נשבר ונדכה אלוהים לא תבזה , אמן על התפילה אחי קי1 ברוך הבא לפורום .. לייט אל תעלמי אנחנו גוף אחד במשיח, ומה שעובר על איבר בגוף שאר האיברים החיים מרגישים בכאב וננסה להעביר לראש שהוא המשיח דרך העצבים את הכאב שהוא כואב לו ויחשוב על איך נהיה רגועים אמין

ליון, דברים יפים אמרת. אני משתדלת! מלבד העומס

המטורף (שאני לומדת להסתדר איתו...) דברים אחרים מרחיקים אותי....

lion 7

New member
בסדר לא אכביד. אל תעלמו מכאן

מה עם ימי ראשון. תפתחי הודעה של תרתילה מיוטיוב. בהצלחה בכל אשר תעשי .

lion 7

New member
בשם ישוע המגן אמן

אני מאמין שישוע לא יושן , מגן ונראה רוגע לבית ושלום להם .. ליבי ותפילותי מהבקר שישוע היחיד יחד עם הרבה מאמינים ננצח את השטן וכוחות האפל , ישוע שמע נא ישוע רחם תגן ותוציא את אהוביך מידי השטן שרובצים , אתה אמרת שאתה תבנה את כנסייתך וכוחות שאול לא יכלו עליה , ישוע תגן אנחנו בלעדיך אפסים וחסרי כח ..

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתודה רבה רבה../images/Emo201.gif

المجد للرب يسوع هو الحامي وهو الرب المعين-امين תבורכו יקריי תודה לישוע הכל יכול, כי הוא מגן ומושיע, אין לנו תקווה אלא בו בימים חשוכים אלו, למרות שנראה כאילו הכל נפל לתהום עמוק.. אך אני בטוחה שהמילה האחרונה היא תמיד של אלוהים, ועוד נשמע בשורות ונדע ימים מבורכים מלא צדק ובטחון עם האדון בשם ישוע המשיח
תודה רבה..שיברך אותכם אדון התהילה ושר השלום, אבינו שבשמיים הכל יכול, אהובי ישוע המשיע.

Casey1

New member
ישוע מכיר אותך ואוהב אותך

ישוע מכיר אותך ואוהב אותך יותר משתוכל אי פעם להבין. הוא הכיר אותך עוד כשהיית ברחם אמך: "כִּי אַתָּה קָנִיתָ כִלְיֹתָי תְּסֻכֵּנִי בְּבֶטֶן אִמִּי" (תהלים קלט, יג). אלוהים אוהב אותך אהבה אינסופית, בדיוק כפי שהוא אוהב כל אדם בעולם, ויש לו תוכנית נפלאה עבורך: הוא ברא אותך כדי שתוכל להשתתף בחייו האלוהיים מלאי האהבה (השנייה לפטרוס א, 4), על מנת שתוכל לחיות איתו בשמחה לנצח: "מֵרָחוֹק יְהוָה נִרְאָה לִי וְאַהֲבַת עוֹלָם אֲהַבְתִּיךְ עַל-כֵּן מְשַׁכְתִּיךְ חָסֶד" (ירמיה לא, ג); "כִּי אָנֹכִי יָדַעְתִּי אֶת-הַמַּחֲשָׁבֹת אֲשֶׁר אָנֹכִי חֹשֵׁב עֲלֵיכֶם נְאֻם-יְהוָה מַחְשְׁבוֹת שָׁלוֹם וְלֹא לְרָעָה לָתֵת לָכֶם אַחֲרִית וְתִקְוָה" (שם כט, יא).

למעלה