מבקשת לשאול אתכן ../images/Emo20.gif ../images/Emo70.gif
שלום לחברות הפורום
קראתי את השרשורים שלמטה. חלקן עסקו באילנה מלמד, ´אישה אמיצה´, ואחרים עסקו בתיאוריות שונות המתייחסות למעמד הזנות בחברה. וקטונתי עם הנושא שאני מעלה כאן
נושא של יום יום, לא של דיונים, לא של פילוסופיה. אבל הוא
מציק
לי. זאת העבודה שלי, שאני לא אוהבת, קוראים לה טלמרקטינג ויש לי בחילה רצינית מטלמרקטינג. יש לי בחילה רצינית מטלמרקטינג כי טלמרקטינג הוא לא מוסרי .
טוף, אז הנה , הנה כן אני גולשת לכיוון התיאורטי - אבל זה בלתי נמנע . לפחות אצלי ובאופי שלי. אני אאמר עכשיו משהו נורא מקומם: זה מרגיש לי כמו היטלר. ( רגע... חכו לפואנטה ) או סטאלין. כן , היטלר וסטאלין עלו לשלטון בשל כריזמה אישית ויכולת שכנוע. אז זהו. אם אני יכולה לעוות את המחשבות של הבנדם, באנגלית יש לזה מילה שיותר מתאימה alert , בכדי שיקנה איקס או וואי או זת או אמו, אם אני יכולה לשכנע אנשים לעשות כך אני יכולה לעשות הכל . אני יכולה... בחברת ´טלמרקטינג´ הזאת, לימדו אותי איך להפעיל מניפולציות בצורה כזאת שהלקוח לא יקלוט שמפעילים עליו מניפולציה. וזה מרגיש לי כמו היטלר, שהתחיל בשיטות שכנוע משוכללות וגמר ב...ושלא תחשבו שאני כמו כל ישראלי ממוצע בפופוליטיקה שמנגח את היריב בעזרת היטלר אני אקח דוגמא פחות קיצונית. שכנעתי את הלקוח בעזרת שכנועי טלמרקטינג לקנות דג
, נהדר. מחר אוכל לשכנע אותו באותן שיטות להצטרף לכת . תירא לעצמך בראש. תמורת 400 שקל ועשרים אגורות, ללא מע"מ, אתה יכול לירות לעצמך בראש. כן , זה מלהיב ,זה נפלא ונהדר. אז זהו, שכטלמרקטנית, אני מרגישה שאני משתלטת לאדם על הדבר הבלעדי , הנכס הגדול של הדמוקרטיה- היכולת לחשוב חופשי. ומכיוון שההודעה מתארכת- אני אכתוב לה חלק שני בהודעת המשך...
שלום לחברות הפורום