מבקשת לשמוע את דעתן...

אלה102

New member
מבקשת לשמוע את דעתן...../images/Emo14.gif

היי... אני חדשה כאן ולא יודעת אם כאן המקום לספר ולשתף.. אבל .בכל זאת אני בת40 נשואה בעלי בן41 לאחרונה...וזה מצב שלא היה מוכר לי מעולםםםםםםם נכנסים למיטה.. ואני אנסח את זה קצר וקולע.... לא עומד לו עלי... אני מאוד פגועה להכנס עם משהו שמיטה ולדעת שהוא לא חושק בך.... דברתי איתו על כך. והוא ממציא תרוצים כמו..שמנת לאחרונה וזה פריע לי או אני רק בנאדם יש תקפות בחיים.. לדעתי הוא בוגד בי .. מפגש עם משהיא שמטישה אותו ...ונראת טוב ויש כנראה מקום להשוואה אשמח לשמוע את דעותיכים. המון תודהההההההההההההה

mr היחיד

New member
תקראי את התשובה של מוותק

תקראי את התשובה של מוותק ותביני בדיוק את הבעייה ברגע שמתחילים להתפשר הקשר מתחיל להתפורר ואז עולות כל הבעיות והצרות.

מוותק

New member
אתה נורמלי ??????

להתפשר ? אני אמרתי משהון על להתפשר ? כל מה שאמרת זה שזה עניין של בגרות. לא אמרתי שצריך לקבל את זה ! אם מישהו לא בוגר לדעתי אני לא אקבל אותו אני פשוט לחא אהיה איתו כי הוא לא מתאים לי בשלב זה של החיים בחיים, אבל בחיים אני לא אתפשר על אהבה אוופ זה היה מעצבן

הפיתרון יותר פשוט ממה שנדמה...

קינמון... תוספת של 5 כפיות קינמון ליום... אפשר ככה חצי כפית קינמון בתה, שוקו, או נס-קפה... אפשר להוסיף חצי כפית קינמון לכל סיר בישול... לא את כל הכמות בבת-אחת, זה יעלה גלים של חום בגוף, אבל לחלק את זה במהלך היום... אחרי שבוע, ניתן כדאי להוריד במינון למקסימום 3 כפיות ליום.

יש פורום "טיפול בזוגיות ומיניות"

בתפוז , ממליצה לך לפנות לשם ולקבל עוד דיעות מקצועיות. המון בהצלחה!

LCA

New member
למה שלא

תשאלי אותו את זה? תשאלי אותו דוגרי מה הבעיה שלו! אם הוא באמת אוהב אותך לא אמור להפריע לו ששמנת קילו או 20 קילו! הוא אמור לאהוב אותך כמו שאת, לאהוב את כל כולך! הבסיס לקשר טוב זה תקשורת!! ואם הוא באמת בוגד בך, עדיף שתצאי מהקשר הזה כמה שיותר מהר! לפני שתפגעי עוד יותר! בהצלחה!!

GraspOfAir

New member
לאהוב? כן,אבל משיכה מינית? לא בהכרח

כשמתאהבים במישהי\מישהו מתאהבים בו אכן בכל המכלול, ועדיין אוהבים אותו גם כששהיא\הוא מעלה 20 ק"ג, אבל המשיכה המינית אינה תוצאה ישירה ובלעדית של אהבה...היא גם תוצאה של המראה החיצוני, ועלייה של 20 ק"ג או שינוי חיצוני דרסטי אחר יכולה לפגום במשיכה המינית, גם אם עדיין מאוד אוהבים.

למעלה