מבקשת מידע בנוגע להגדלת חזה

היי לך ...

תראי אני בכלל לא חשבתי על השלב הזה של ה"לשבת בכותנות ניתוח וישסבירו לי " , כל מה שרציתי זה בכלל להגיע למעמד של ההגדלת חזה בשבילי זה היה חלום מגיל ההתבגרות כשלכלום התחיל לגדול ואני נשארתי אותו דבר . אני זוכרת ישבתי בחוץ עם אימא על הספסל מחוץ לבית חולים ממש שלוש שעות לפני שהיו לי ציצים חדשים ולא האמנתי שאני שם ושהחלום שלי הוא ממש מרחק של אצבע , הייתי כל כך בעננים .. אני חושבת שאת לא צריכה לחשוב על זה ( הפחד מהמעמד ומהגוף הזר ) זה מסוג הדברים שלוקחים בדיוק שנייה . אותי הכי הפחיד לשכב בחדר ניתוח עצמו אבל זה גם מסוג הדברים שמסתכלים עליהם אחורה והם חסרי משמעות ממש .. ודרך אגב בקשר לגוף הזר . לא מרגישים את זה ב כ ל ל , זה כאילו לא עשית כלום ובכלל לא עשית הגדלת חזה , חבר שלי יכול להעיד שזה מרגיש אותו דבר ובאמת , את לא מרגישה כאילו יש לך שתי שתלים על הציצי זה פשוט מרגיש אותו דבר רק יותר גדול .. אני אשמח שתשץפי אותי בהתלבטויות שלך ומה שעובר עלייך ...

Tink3

New member
מבקשת מידע בנוגע להגדלת חזה

( 'ניני ניני נו' (ונשים נוספות) - אודה לך מאוד אם תשתפני בתחושותייך לאחר הניתוח. ) טוב, אז ככה.. אני בת 16 ומאוד לא מרוצה מצורת החזה שלי. הגודל שלו מפריע לי אבל הצורה עוד יותר. הייתי רוצה לעבור ניתוח הגדלת חזה ואני מניחה שעם ההגדלה, צורת החזה תשתנה. אני ממש לא שואפת לשלמות, אני ריאלית לחלוטין בנושא הזה.. רק רוצה להגדיל מעט(!) את החזה ובכך גם לשנות במקצת את צורתו. אני נורא מפחדת מכאב, תחושת כאב.. וזה בעצם הגורם היחיד כרגע שמעכב אותי בנוגע לקיום הניתוח או היעוץ בכלל. ברצוני לשאול את המומחים מספר שאלות. א. האם זה יהיה נכון לקיים את הניתוח בזמן השנתיים הקרובות? אני חוששת שאם אבחר לעבור את הניתוח כמה חודשים לפני תאריך הגיוס(שאני עדיין לא יודעת מה הוא, כמובן) , השדיים שלי יהיו רגישים מאוד בזמן הטירונות ואולי אף יגרם נזק. ב. אודה לכם מאוד אם תוכלו להסביר לי מספר דברים בנוגע להריון, להנקה, לאחר ניתוח הגדלת החזה. היכן ממוקמים השתלים ואיך הם לא מפריעים לשלוחות החלב העוברות בשד? ובזמן ההריון ידוע שהשדיים מתנפחים כתוצאה מהחלב המצטבר בתוכם, האם השתלים לא מפריעים? ג. והיה וכאשר אעשה את הניתוח בזמן לימודים, תוך כמה ימים אוכל לחזור לשגרה (כמובן שזו כל אישה והזמן שלה, אבל אני מדברת על בד"כ, לרוב) ? יומיים-שלושה? (כמובן ימים בהם לא כלולים הכאב והרגישות) בנוסף לכך, אני מעוניינת לצפות בסרטון הדגמה והסברה בנוגע לשתלים ולניתוח עצמו, ואם אפשר, סרטון שצולם בעת הניתוח עצמו, שאוכל לראות בדיוק מה מהלך הניתוח ואיך קורה מה. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי גם בדרך זו. זהו, אני חושבת.. סביר להניח שבהמשך אשאל עוד שאלות. תודה רבה על תשומת הלב, טינק.

הגדלת חזה

היי יש לך שאלות טובות ואנסה לענות עליהן אחת אחת: ראשית, הגדלת חזה אכן עשויה לעצב את החזה מחדש ולגרום לך להרגיש טוב יותר עם צורתו. משמח להבין שאת ריאלית בנוגע לתוצאות ולא מצפה לשלמות, ובמובן זה זו תגובה בוגרת ואחראית. יחד עם זאת, אנו בשום אופן לא ממליצים לעבור את הניתוח עכשיו, בשלב בו החזה עוד משתנה והגוף עובר תהליכים הורמונליים. כמו ברוב הניתוחים, גם בניתוח להגדלת חזה אנו מעדיפים להמתין עד סוף גיל ההתבגרות, אז הגוף מתייצב ואפשר לצפות יציבות יחסית לפחות לעשר השנים הבאות. אפשר לבדוק את העניין נניח בעוד שנה, לכשימלאו לך 17, שזה עדיין מספיק זמן לפני גיוס אבל גם קרוב יותר לסיום תהליך ההתפתחות הפיזיולוגית וההורמונלית שלך. בקשר להשתלה עצמה - ישנן מספר טכניקות להכנסת השתלים, והבחירה בטכניקה המתאימה היא בהתאם לנתונים אישיים שלך, כמו מבנה פיזיולוגי. ברוב המקרים אין בעיה להניק לאחר השתלת חזה ומחקרים הוכיחו כי אין חשש להניק בנוחכות סיליקון. לא כדאי להאיץ בתהליך החלמה ונראה שיומיים שלושה עשויים להיות מועד צפוף מדי. כדאי להשאיר שבוע של מנוחה לאחר הניתוח, כדי לתת לעצמך ולגולך את הזהדמנות להחלים. בקשר לסרטון, זה אכן יכול היה להיות רעיון טוב אולם לצערנו אין לנו סרטון כזה. אולי עכשיו נתחיל לחשוב על זה...

Tink3

New member
תגובה..

ראשית כל, תודה רבה על תשומת הלב ועל התשובות. שנית, לא תכננתי לעבור את הניתוח בשנה הקרובה, יש לי עוד זמן לזה, כרגע אני בודקת אפשרויות ומנסה לספוג את כל המידע שאני חושבת שאני צריכה. בהחלט יתכן שאעשה את הניתוח בשנה הבאה, באחד החופשים.. כפי שציינת, כדי לנוח ולתת לגוף זמן להחלים כמו שצריך. כמו כן, בהחלט כדאי שתתחילו לשקול החזקת סרטונים כאלו. עכשיו אצטרך לחפש טוב טוב אתרים בהם אוכל למצוא סרטונים כאלו. תודה שוב, ושבוע טוב :)

סליחה על העיקוב בתשובה ....

אני עברתי את הניתוח כשהייתי כמה שבועות לפני 17 ככה שאת ממש לא צריכה לחכות שנתיים ..... ממש לא !! אני אחרי חודש כבר עשיתי ה כ ל ככה שכמה שיותר זמן תעשי לפני הטירונות זה יהיה יותר טוב ....אני מניחה שאת או בכיתה יא' או ביב' .. אם את ביא' אז תעשי בחופש הגדול או בחופש פסח ואם את ביב' אז כמה שיותר מהר אחרי הלימודים לפני הצבא ...!! להניק זה לא בעיה כי השתל לא פוגע בבלוטות החלב ככה שזה בסדר להניק וזה לא מפריע .. תראי אני אגיד לך תאמת זה כואב .. אבל אם אני עברתי את זה כל אחת יכולה .. אני ילדה בשקלות מאד כואב לה אבל עם משכבי הכאבים הנכונים זה קלי קלות !! תראי זה דבר שמשנה חיים ... הגדלת חזה הייתה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים , באמת זה נתן לי כל כך הרבה .. פתאום זה כבר לא כזה נורא ללכת לרופא ולהוריד תחולצה מחשש שעוד שנייה יצוץ לך הספוג מתוך החזייה ( שלא נדבר על להוריד את החזיה ), פתאום זה כזה כייף ללכת לקנות חזיות , פתאום זה נהדר ללכת לים בלי לחשוש מכלום .. אין זה חיים אחרים .. כל כך הרבה יותר טובים .... תעשי את זה !!

למעלה