מבקשת מידע

רות.מ

New member
מבקשת מידע

אני מבקשת מידע בקשר לכל הניתוחים האלה של קיצור קיבה, מעקף, בלון טבעת שאיבת שומן. אני מבקשת לדעת: 1. האם אלה ניתוחים מוכרים על ידי קופות החולים או שהם ניתוחים פרטיים. 2. האם צריך סף משקל מסוים כדי להגיע לניתוח כזה. אני למשל שוקלת היום 103 ק"ג זה אולי לא נחשב הרבה, אבל לפני 5 שנים שקלתי 82 ק"ג. לא שיניתי מהרגלי האכילה שלי אבל... הפסקתי לעשות ספורט בצורה אינטנסיבית. 3. מה ההבדל בין קיצור קיבה ומעקף. ומה זה בלון ומה זה טבעת, ושוב מה זה שאיבת שומן? האם קופת החולים משתתפת בעלות ניתוח כזה?והאם באמת רואים תוצאות אחרי שאיבת שומן? האם אפשר לשאוב מכל מקום בגוף?

שלגיה**

New member
"כל הניתוחים האלה"

לחצי מהשאלות שלך כאן תמצאי תשובות מלאות ומפורטות כאםן בפורום בדפדוף לאחור ובארכיון,בנוסף תקראי במאמרים של רוייקו שטרח והכין אותם לכל מועמד פוטנציאלי לניתוח. חישוב BMI נעשה עם גובה ויש לך את הנוסחה כאן בלינק למעלה (באתר סטאר מד) או שפשוט תכפילי את הגובה שלך בריבוע ותחלקי את המשקל שלך בתוצאה שיצאה לך מהגובה-זה יתן לך את התשובה. אין קשר בין ניתוח לקיצור קיבה (לא משנה איזה סוג) לניתוח קוסמטי לשאיבת שומן ! על ניתוח קוסמטי תוכלי לחפש אתרים ברשת של מרפאות כירוגיות אולי יש שם פרק שעוסק בשאלות ותשובות. קופת חולים משתתפת בניתוח לקיצור קיבה (לפ-בנד ו GBS) לכל מועמד המתאים מבחינת הקריטריונים של הקופה,כלומר BMI - ארבעים ומעלה ואם יש מחלות כרוניות אז אפשר לרדת במדד הBMI כתבת כל כך הרבה נושאים,שתקצר היריעה מלהרחיב עליהם כאן-אם דפדת בפורום (אני מקווה) ראית בוודאי שהפורום לא עוסק בשאיבת שומן ,אלא פורום תמיכה למועמדים ולמנותחים שעברו ניתוחים להגבלה ומעקף קיבה. הגבלה- LAP-BAND טבעת החובקת את הקיבה. וGBS- מעקף קיבה,לספיגה קטנה יותר של המזון. לגבי הספורט -פה בפורום,לא יגידו לך "נו נו נו" על כך שהפסקת לעשות ספורט,זה לא סוד שספורט ולא משנה מאיזה סוג ,יגביר את קצב ההרזיה בצירוף תזונה נכונה ומאוזנת המבוססת על שינוי הרגלי אכילה לא טובים. לילה טוב שלגיה

רוייקו

New member
ברוכה הבאה, רות

בפורום יש גלריה וכמה מאמרים על ניתוחי קיצור קיבה. אני מציע לך, כפי שכבר שלגיה הציעה, להכנס ולקרוא. כתבתי אותם בצורה קלילה וברורה ואני אשמח לענות לך על שאלות נוספות אם יהיו לך. כתבת שאת שוקלת 103 קילו, אבל לא כתבת מההגובה שלך, בלעדי זה לא אוכל לחשב את המישקל העודף שלך. לגבי שאיבת שומן, אין לזה שום קשר עם ניתוחים נגד השמנה. ניתוח להמסת ושאיבת שומן הינו ניתוחון קוסמטי. תוכלי לקרוא עליו ב"וואלה" בפורום של כירורגיה פלסטית.

רות.מ

New member
תודה על התשובות ו...

באמת לא ידעתי ששאיבת שומן הוא רק ניתוח קוסמטי, חשבתי באמת שזו אחת הדרכים להרזיה חשבתי שמי שעושה ניתוח של קיצור קיבה, שאיבת שומן היא חלק מהניתוח, אני הולכת עכשיו ומיד לקרא את הכתבות הקודמות של הפורום הזה כדי להיות יותר בעניינים, הגובה שלי הוא 1.73. ובמשקל 103 ק"ג אני מרגישה מה זה כבדה, מה זה מגושמת והבעיה הכי גדולה שלי שאני פשוט כבר מתקשה לבצע פעולות שונות וזה ממש הדליק אצלי נורה אדומה.

gal33

New member
שילגוש, יש עוד כמה סוגים

VBG SRVG שילוב של לאפ-בנד עם SRVG GBS רגיל או עם פובי GBS עם לאפ-בנד ועוד כמה סוגים שאין לנו כאן.

שלגיה**

New member
מה זה VGB ?

טוב,כתבתי רק את אלה שאני מכירה,למרות שגם את הSRVG אני מכירה,והייתי מועמדת אליו לפני 4 שנים והתחרטתי (ממש שמחה שהתחרטתי) כי גם לא הייתי שלמה עם ההחלטה וגם לדעתי הSRVG הוא לא מוצלח ורבים ממנותחיו מגיעים לניתוח חוזר ,לפחות מקרים שאני פגשתי.

gal33

New member
הגרסה המוקדמת של SRVG, Vertical

יעני היו שמים זאת בצורה אנכית.

רוייקו

New member
גלי, קיבלת ציון 80... מאיפה הבאת

את "האנכית".. בשתי המקרים מדובר בניתוח אנכי... כל השינוי הוא בישום טבעת הסיליקון ובניקוב הדפנות. בגירסה הקודמת הטבעת הייתה רחבה יותר ועשויה חומר אחר שנדד לריקמת הקיבה עם הזמן ובעיה אחרת הייתה החלון הגדול ממנו קשרו את הטבעת. בגירסה החדשה חסכו את יצירת החלון הזה. אין לי כרגע תמונות לשים פה משום שאני כותב מהבית של החבר שלי.

רוייקו

New member
גמלא, רוני.. הטבעת שלך שייכת ל SRVG

ראינו בצילום, שכחת שהיא דקה כמו מקרוני, רוני ?? האמת ?? מה זה משנה ??

למעלה