מבקשת סיוע

Mei221

New member
מבקשת סיוע

אני כל כך אוהבת קפה שחור וקפאין.
רובכם יודעים שלקפה יש השפעה מעוררת לטווח ארוך ועוד דברים שלא אציין כי פחות רלוונטים לפוסט.
הרבה פעמים במהלך היום אני שותה קפה ומשתדלת לאזן עם מים כי הקפה קראתי שהקפה מייבש את העור. כמובן בשילוב תה ירוק כי אני בחורה שמשתדלת להיות אנטי אוקסידנטית :)
בקיצור, הערב אחרי הליכה בשכונה בשביל שהגוף לא ישמין, הגעתי הבייתה וידעתי שאני צריכה לישון כי מחר יש לי וואחד עבודה. בניגוד לחלק, בבחירות אני עלולה לעבוד משמרת כפולה! ככה זה אצלנו.
אמרתי לעצמי: רק עד נס קפה... ושתיתי נס קפה.
עכשיו 3 וחצי לפנות בוקר, מחר אני מתחילה לעבוד משמרת בוקר - עבודה עם לקוחות. הדחף לקפאין גבר עליי. איני מצליחה להרדם. איך אני מתגברת על עצמי? אוף ):
שאלה שניה: האם כדור שינה יכול לנצח את ההשפעה המעוררת של הקפאין? והאם אצליח להתעורר מוקדם בבוקר? כי לכדור שינה יש השפעה מרדימה לטווח ארוך... ככה הבנתי וגם ככה בלי כדור שינה: כשאני ישנה השינה שלי עמוקה מאוד לשעות רבות שאפילו שעון מעורר לא תמיד מסייע ואפילו גם כשאמא מנסה להעיר כמה וכמה פעמים: אני חוזרת לישון!!!

koler

New member
היי

אל תקחי כדורי שנה אחרי שאת שותה קפאין , אני אינני רופא ואינני מגיע מהתחום אבל אני הורדתי מינונים של קפה והצלחתי להפסיק לעשן.
מאחר והגוף צריך את הקפאין אני ממליץ לך שאם את שותה 3 פעמים ליום תוריד כבר מהיום ל2 פעמים ביום כך למשך שבוע שבועיים , הגוף שלך ייתרגל לרמת קפאין נמוכה יותר וכך בשבוע הבא לקפה אחד ביום בשעות הבוקר למשל כדי שלא יפריע לך בשינה , ולאחר מכן תתחילי להוריד את הקפה למספר פעמים בודדות בשבוע. ואחרי זה אפילו כדאי לוותר , הקפה מייבש את הגוף ולאורך זמן גורם לבעיות בלב כאשר צורכים אותו בכמויות אחרי שנים.

אני לדוג' שתיתי היום קפה אחרי שבועיים שלא שתיתי וזה באמת גרם לי להתעורר , קחי בחשבון שאחרי הפסקות של מספר ימים הקפה ישפיע באמת ואת יותר תהני ממני. כמובן שכל דבר במידה :)

אז ככה

כדור שינה בגילך זה אוי ואוי לך!!!
בלשון המעטה ממש לא בריא
&nbsp
וגם יהיה הזוי- "אני לא מצליחה לשלוט בעצמי של לא לשתות קפה בלילה, אז אקח לי כדור שינה"
&nbsp
כדור שינה הרבה יותר לא בריא מאשר קפה.
&nbsp
קפה זה הרגל
אני ממליצה לך לקרוא ספר
כוחו של הרגל של צארלס דוהיג
&nbsp
ולהבין איך את תוכלי להיפטר מהההרגל הזה.
לאט לאט ובהדרגה.
&nbsp
מדברת אחת ששנים לא שותה לא תה ולא קפה...
רק מים
ופעם ב...תה ירוק או תה וורד הבר.
&nbsp

Purple Mushroom

New member
עדיף באמת לא לשתות נס קפה לפני השינה

כי אז לא נרדמים כל הלילה (זה מה שאמא שלי אומרת).
אצלי אין דאגות, כי אין עבודה, ורגיל לקום בצהריים מינימום.
&nbsp

למעלה