מבקשת סליחה (סיפור עצוב)

salpter

New member
מבקשת סליחה (סיפור עצוב)

לפני שנים רבות יצא בעלי למילואים והכיר בחור נחמד בזמן השמירה בלילה הם נפתחו אחד לשני והוא סיפר לבעלי שהם בטיפולי פוריות כבר 8 שנים והכל תקין, הדברים היו זרים לבעלי. כעבור מספר שנים נפגשו שוב במילואים בעלי חובק בן והוא עדין בטיפולים, החלטנו להפגש (לפני 4 שנים לערך) עשינו על האש עם עוד חברים ואז כמובן פגשתי את אשתו גוללתי את סיפורי והיא את שלה הזרעות וכוי´ היום שאני בשלב שלה אני מרגישה שעשיתי לה עוול ואולי גדול, נסיתי לשכנע אותה לעבור רופא (גיבורה היום אני לא מסוגלת) שתעזוב את בית החולים שבו היתה מטופלת, שתנסה הומופטיה, פסיכולוג וכוי´ אבל הייתי גיבורה היה לי קל לדבר היה לי ילד בין הידיים. היום שנים אחרי שהכל מוכר לי אני בוכה בלילות ולא מצליחה להרדם על העוול שעשיתי לה, אני גם מחכה לשמוע שהם חובקים ילד (אני בוכה ) אני מרגישה שה´ מעניש אותי ונותן לי לחוות מה שעברה. סליחה מאלמונית.

עמית@

New member
אני לא חושבת שאת צריכה לענות

את עצמך, סה"כ גורלו של איש בידיו נתון- אם היו מנסים לשכנע אותי במשהו שאני לא מאמינה בו הייתי מקסימום מתרגזת, תזוזה מהדרך דורשת יותר מקצת דיבורים במנגל. ילד בין הידיים לא עושה אותך גיבורה, ובטח שלא ניסית להרע. אני לא ממש מאמינה בה´ אבל אני מאמינה שלא מגיע לך עונש- בטח לא על כך, אחרי הכל יש לך ילד ותהרי שוב. הייתי מחכה לפני שהייתי משליכה את עצמי לגיהנום. עמית

מצטרפת לעמית

את לא עשית שום דבר רע לאף אחד, בסה"כ הבעת את דעתך וזה דבר לגיטימי אחרי שמישהו מספר לך משהו. הרי אמרת לה מה שבאמת חשבת לנכון באותו רגע, וזה שלא היית במצבה לא מוריד מערך הכנות שבמה שאמרת לה. אני חושבת שאת יכולה לסלוח לעצמך, ואם זה לא כ"כ פשוט, אולי תיצרי איתה קשר ותדברי איתה? זה אפשרי?

היי, היי, לא עשית שומדבר לא נכון

לאשתו של הבוס שלי יש חברה טובה מאוד שיש לה ילדה בת 5 והיא לא מצליחה להיכנס להריון מאז: הפלות, הריונות מחוץ לרחם ועוד תופינים כאלו... בכל מקרה - המלצתי לה לעבור לרופא אחר, קצת יותר מתמצא בפוריות, ואפילו נכנסתי פה לפורום לבקש המלצות. ככה שאל תרגישי רע עם כל מה שאמרת לה - כי בסך הכל נתת לה המלצה ולא הצמדת לה סכין לצוואר והכרחת אותה לעשות את זה (אני מקווה שככה זה היה
). צאי מהבאסה ותשמחי לך עם ילדך הקטן - הבעיות שלהם הן שלהם בלבד ולא שום בעיה שלך.
מאוד קל להיתפס לאי-נוחות לאי-נעימות בכל הנוגע לחברים שלנו ולבעיותיהם - אני בטוחה שהבעיות שיש לכם כרגע - אין בהן ולו מעט ממה שנראה לך שעשית. תמשיכי לנסות ולעבוד ובסוף תצליחי - לא בגלל שום רב ושום "כוח עליון" ש"מעניש" אותך. (ואני לא מתכוונת לפגוע בשום שומרת מסורת או מאמינה)

למעלה