מבקשת עזרה בבחירת מתנה לרופא

מבקשת עזרה בבחירת מתנה לרופא

הי, יש לי רופא משפחה מד-הי-ם שמלווה אותי לכל אורך המחלה, ונותן תמיכה ועזרה, והפניות לכל הרופאים המומחים, ולא עושה בעיות על כלום. אני מאוד רוצה לקנות לו מתנה לכבוד הפסח, ואני לא יודעת מה יכולה להיות המתנה, שצריכה להיות מכובדת, אבל קטנה בגודל (לא להוציא עיניים לאחרים, כי זה בכל זאת קופ"ח). אני מאוד אשמח לקבל הצעות! תודה!

ל3

New member
שעולה יקרה

איזה חמודה את- מאוד יפה מצידך. אפשר לקנות סלסלה עם ממתקים ודברים טובים שכשרים לפסח. יש לקנות מוכנות ושמים בפנים כל מיני מטעמים טעימים. משהו קטן לתשומת לב

הממממממממממממ../images/Emo77.gif

גם אני חושבת שכדאי איזה שוקולד משובח במיוחד. מה עוד? אולי עט שווה? אולי איזה כלי משרדי שיוכל להעמיד על שולכן העבודה שלו בקופ"ח(כלי לעטים, מתקן לנירות קטנים, ויש עוד כל מני קשקושים צבעוניים ששמים על שולחן עבודה. תנסי בחנויות לגבר). אולי כלי יפה שאותו תמלאי בשוקולד כמו ששירי הציעה. אולי ספר עיון כלשהו, או ספר צילומים. אפשר גם ללכת על מוסיקה....דיסקים... אם יהיו לי עוד רעיונות אני אכנס שוב אח"כ. תעדכני מה קנית בסוף, בי עדית.

יאמי יאמי

נראה לי שאני אקבל את רעיון השוקולד, ואני אקנה משהו יקר ומשובח, שלא יראה גדול מידי. אני נתקלת בכל כך הרבה רופאים בזמן האחרון, ובמיוחד בבתי החולים, או במסגרת לא פרטית- אני מאוד מופתעת מיחס נורא טוב. יש פשוט רופאים שהם נשמות טובות. זה לא אומר שאני לא מבלה את כל הבוקר בתור אליהם, אבל ברגע שנכנסים לחדר, אני פתאום מוצאת שחלק באמת מעוניינים לעזור, ולהקל ולתמוך, ולא סתם לנפנף עם עוד בדיקה. כיף לדעת שיש גם כאלה!

../images/Emo77.gif ספר שירים?

שוקולד זה נהדר רק תבררי שהוא לא בדיאטה ולא חולה סכרת..

יש לי הצעה:)

את יכולה לקנות לרופא שלך בקבוק ויסקי יוקרתי כמו השיבס, או עט קרוס,שעון זה אופציה טובה... מקווה שעזרתי

למעלה