מבקשת עזרה בפענוח בדיקת שמיעה

Dafna101

New member
מבקשת עזרה בפענוח בדיקת שמיעה

שלום, אני בת 22 ולא שומעת כל כך טוב לפני כשנה וחצי עברתי בדיקות שמיעה שלא יצאו הכי טוב ואמרו לי לעקוב ע"י ביצעו בדיקה פעם בשנה. אתמול נבדקתי שוב. רציתי לדעת מה משמעות תוצאות הבדיקה והאם יש החמרה במצב ? אני מאוד מודאגת מהמצב במיוחד כי אני רק בת 22.. להודעה וז צירפתי את תוצאות הבדיקה הראשונה חלק 1 מ2009 תודה רבה רבה

ירידה בשמיעה

שלום דפנה הבדיקות שלך מראות כי יש לך ירידה בשמיעה בשתי האוזניים שמקורה בתפקוד לקוי של המערכת התחושתית (שבלול השמע) או העצבית. אפשרי כי יש הדרדרות מסוימת במהלך השנה האחורנה. מומלץ מאד שתפני לרופא אא"ג המומחה לעניני שמיעה (כמו החתום מטה) היות וכדאי להבדק ולהכין תכנית מעקב וטיפול (למשל, לשקול מכשירי שמיעה בהתאם לתחושתיך). חשוב שתמנעי מחשיפה לרעש, בהצלחה ד"ר אופיר הנדזל

Dafna101

New member
ד"ר אופיר, תודה על התשובה

היי ד"ר אופיר, האם יש לך השערה ממה זה יכול להגרם? אני בת 22 וחצי ללא היסטוריה משפחתית של בעיות שמיעה. זה מאוד מטריד אותי, אני לא מאמינה שיש כזו הדרדרות. (לאחר הבדיקה הבודקים אמרו לי שאין החמרה..) האם אתה עובד עם צה"ל? אני חיילת בקבע ואולי אוכל לקבל הפניה אליך. האם נתקלת באנשים עם מכשירי שמיעה כשרמת שמיעתם היא כמו שלי או אפילו טובה יותר?? עד כמה המצב חמור ? המון תודה על העזרה :( אני כל כך מודאגת...

Dafna101

New member
קבעתי אלייך תור ל16 לחודש

אחרי הצהריים. נתראה

למעלה