מבקשת עזרה בפענוח

מבקשת עזרה בפענוח

מה הפוטנציאל ש-X יתקשר אלי בחצי שנה הקרובה פריסת שאלה: מלכת חרבות ארבע מטות שישה גביעים יום הדין שתי חרבות נער חרבות סיכום - צדק ועוד שאלה - האם יש משמעות לכתיבת שם בשאלה בכתיב מלא או חסר?

היי../images/Emo68.gif

אשתדל לעזור לך כמה שאוכל:מלכת החרבות מעידה על כך שאתם היום לא בקשר,ואותו בחור הוא צר אופקים,ארבע מטות:אומרשהוא כן חושב על זוגיות וכנראה עדיין לא מוכן נפשית,שישה גביעים מעיד על כך שהוא כן חושב עלייך,כנראה שזה קשר שהיה בעבר את זה לא ציינת,וכולנו יודעים שקלף זה פירושו:רגש.יום הדין,זהו קלף שמייצג את השלימות,והתעוררות ,זה יגרום לו לפקוח את עיניו.שתי חרבות:עדיין אומר שהוא בחוסר איזון ועליו להגיע להחלטה.נער החרבות:אם למובן החיובי אז הוא עדיין מחפש למצות את הטוב מהרע,ולשליליזהו כנראה הבילבול בו הוא נימצא.סיכום צדק:הפחד שלו זה שמה שקרה בינכם בעבר יחזור בהווה,לכן הוא גורר איתו את העבר.אם הוא יפעיל את קו המחשבה שלו ויתעמק יותר ברגש,רוב הסיכויים שכן תשמעי ממנו מפני שהוא רוצה מאד בזוגיות. שיהיה לך המון בהצלחה,מקווה שעזרתי

batgalim

New member
פירוש נהדר, עירית

ואני רוצה להוסיף - מה - מלכת חרבות הפוטנציאל - ארבע מטות שאיקס - שישה גביעים יתקשר - יום הדין אלי - שתי חרבות בחצי שנה הקרובה - נער חרבות סיכום - צדק מלכת החרבות בתחילת הפריסה מעיד על כושר רצון חזק מאד מצידך והמון סבלנות... את יודעת שגם את יכולה להתקשר אך מעדיפה שזה יבוא מצידו ומעדיפה להמתין ולראות איך יתפתחו הדברים מצידו. 4 מטות מעיד על פוטנציאל שישא את הפירות להם את ממתינה, כלומר - השיחה תגיע בסופו של דבר ותעיד כי מאמציך וסבלנותך הוכיחו את עצמם ולא היו לשוא. איקס מיוצג ע"י 6 גביעים שאכן מעיד על נוסטלגיה וגעגועים למה שהיה קיים ביניכם בעבר. הייתם בקשר אוהב וחם שהסתיים, ונראה שאיקס נמצא במצב לא נוח מבחינתו, מצד אחד הוא רוצה להתקשר כי הוא מתגעגע, אך מצד שני הוא נתון ללחץ כלשהו המשפיע עליו וגורם לו להשאר ללא החלטה כרגע. 2 חרבות המייצג אותך ואיך שהוא רואה אותך - נראה שהיתה פגיעה רגשית קשה וכרגע הוא חש שאת נתונה במצב בו תתקשי לקבל שיחה ממנו, הוא חש שפגע בך ושאת לא תתרצי לו ולא תסכימי לדבר איתו, מכיון שאת נמצאת במצב בו קשה לך לראות את הדברים נכונה, ופוחד שתשפטי אותו על סמך דברים שאינך מבינה. לגבי קלף זה - הייתי מעוניינת לקבל ממך תגובה - האם את פגעת בו או שהוא פגע בך? כעת קשה לו לצאת מהמסגרת הנוקשה שקבע לעצמו בקשר אליך, הוא החליט בעבר לא ליצור איתך קשר, אך יום הדין מראה שבסופו של דבר הבחור אכן יתעורר ויבין שהוא צריך להתקשר אליך. חצי השנה הקרובה המיוצגת ע"י נער החרבות - מאופיינת כתקופה בה הבחור מעדיף שלא להחליט, הוא מעדיף לעשות הכל ולהעסיק את עצמו והעיקר שלא לחשוב ולהחליט בקשר אליך. קלף צדק בסיכום מראה את הדילמה בה הבחור נמצא ואת הקושי שלו להגיע להחלטה לגבי הנתיב בו עליו לבחור. הבחירה שלו להתקשר אליך או לא תגיע מתוך מציאת האמת הפנימית שלו, וקלף זה הוא בעצם לשון המאזניים של החלטה זו, כל בחירה וכל החלטה שיעשה תהיה בסופו של דבר מאוזנת ומותאמת לאמת שלו.

לגבי 2 חרבות - הפגיעה הגיעה ממנו

האם אני מבינה נכון? על פי הקלפים אמור להתקשר?

batgalim

New member
כן.

עוזרת מאד התוספת שלך שהפגיעה הגיעה ממנו. ואכן הוא יבין את טעותו, קלף הצדק במקרה זה מראה שהוא מוכיח את עצמו וקשה לו עם מה שעשה לך, ושההחלטה שתגיע בסופו של דבר תהיה להתקשר אליך ולהתנצל. מאחלת לך כל טוב.

ביום שהוא יתנצל, אני אצבע את השלכת

בסגול... אין מצב. היה לי מאד מעניין לקרוא, ולראות את הדברים מהצד. מהיום עד אוקטובר יש עוד זמן. וכן, אני מחזיקה את עצמי לא ליצור קשר. אין טעם.

למעלה