מבקשת עזרה, דחוף!!! מכל המבינים

eliavit

New member
מבקשת עזרה, דחוף!!! מכל המבינים

שלום לכולם, אתמול קיבלנו את הבשורה המרה, הייתי עם אבא שלי. זה התחיל ככה: בקולונוסקופיה, התגלה פוליפ בגודל 4 ס"מ, במיקום 8-10 ס"מ מפי הטבעת, נלקחה ביופסיה, אתמול התוצאה, חלקו של הפוליפ שפיר וחלקו ממאיר, מסוג in situ carcinoma. ביום חמישי תהיה בדיקת כירורג ע"מ לבדוק האם ישנה אופציה להוציא את החרא הזה, בקולונוסקופיה, דיברתי עם המנתח (שהוא במקרה עובד איתי, אני אחות) הוא לא בטוח שיוכל להוציא את הגוש תוך כדי הבדיקה, אבל הוא ינסה. עד כאן, מבקשת לשמוע מה דעתכם, מה ידוע לכם על סוג הגידול הזהף על מיקומו וגודלו, מה הסיכויים להחלמה מלאה? מישהו יכול להמליץ על מומחה שעובד עם כללית ע"מ לקבל חוות דעת נוספת, אשמח לשמוע שמות של מומחים ולא חשוב מאיזה איזור בארץ, רצוי מרכז וירושלים. סליחה על הבלבול רק קיבלנו את הבשורה ואני עוד נסערת , מחכה לתשובות בקוצר רוח. תודה

רמי28

New member
דר' אריה פיגר

צר לי לשמוע על אביך, אמנם אני לא רופא אבל גודל של 4 ס"מ נחשב גידול קטן ואני מאמין שהוא לא הספיק לשלוח עדיין גרורות. דר' אריה פיגר מבית חולים איכילוב נחשב למומחה מס' 1 בסרטן המעי הגס. שיהיה בהצלחה. רמי

בשורות

אף פעם אי אפשר להתכונן לבשורות כאלה. אין דרך אחת ואין דרך קלה. אבל אפשר להעזר במי שכבר עברו התמודדויות דומות ומשם לשאוב מידע וכוח. ובשביל זה אנחנו כאן. אני לא יודעת מספיק לגבי סוג הגידול שדיברת עליו, אבל מה שהצלחתי להבין שזה סוג גידול שממוקם באיזור האבחון הראשוני. שנמצא בשכבת העור האפיטלית - זו שעוטפת את האיברים בגוף. אני לא יודעת איך מטפלים בזה ואני מניחה שסוג הטיפול נקבע רק לאחר אבחנה מלאה של סוג הגידול, המקום שלו, קצב ההתפתחות שלו ועוד קריטריונים. ברגע שתדעי מה עומד לפניכם מבחינת טיפולים אולי נוכל לעזור גם כן. נשמח לשמוע ממך בהמשך. גלי

למעלה