מבקשת עזרה דחופה בנושא סין!!

מבקשת עזרה דחופה בנושא סין!!

שלום לכולכם! בעלי נמצא כרגע בסין ב"שנזן" באיזור "דונג-מן" ו"גואה-מאו". הוא לא מוצא אפילו חנות צעצועים / משחקים אחת וגם לא מפעלים. האם תוכלו לעזור לי בנושא? הילד שלי בן שנתיים וחצי ובטוח שאבא עזב אותו לשבועיים כדי לקנות לו הרבה מתנות. בעלי טוען שאיכות הבגדים שם ירודה ביותר וצעצועים לילדים לא מוצא בכלללל. עזרה בבקשה!! אפשר להציע לי גם מפעלים, הוא יסע לכל מקום... תודה!

OferChina

New member
רונית..הטוב ביותר זה שפשוט תקני צעצועים בארץ

בחנויות הזולות כמו כפר השעשועים, תשימי את זה בצד ותוציאו את זה כשהבעל יחזור לארץ ותני לילד החמוד בן השנתיים וחצי שלך שעם כל הכבוד לא ידע להבחין אם אבא הביא את זה במזוודה או לא...במילא כל הצעצועים הם תוצרת סין ובארץ המחירים כל כך זולים, אז פשוט חבל על הזמן של בעלך שיטרח ויסע לכל מיני מפעלים שבכלל לא יתיחסו אליו ובמקום שיהנה קצת בסין, יצטרך לבזבז את זמנו בחיפוש מיותר אחרי מתנות.

בעלי נסע לשם רק לענייני עבודה ולא לטייל

הוא בכל מקרה מסתובב רק במפעלים, אבל בתחום הו אני עוסקים. אני מקווה שימצא מפעלים גם בתחום הצעצועים...

OferChina

New member
ואת חושבת באמת שבמידה והוא ימצא מפעל לצעצועים

מישהו יתייחס אליו וימכור לו כמה צעצועים בשביל שהוא יוכל להביא אותם הביתה ? חבל על הזמן שלו.

אומנם לא משנזן אבל נתקלתי בדיוק באותו מצב

מה שבעלך מתאר הוא נכון. הבגדים באיכות ירודה ואלא שלא באיכות ירודה נרכשים אחר כבוד בקניון ועולים כמעט כמו שבגדים עולים בארץ. כנ"ל לגבי הצעצועים - המותגים הסיניים גרועים מאוד מתפרקים במהירות. המותגים שאת מכירה - לגו, פישר פרייס וכו' עולים כמעט כמו בארץ. שינסה למצוא סופר מרקט של וול מרט - בד"כ יש שם אגף צעצועים לא רע - אבל שוב המחירים יהיו דומים לארץ אנשים חושבים שבגלל שהכל מיוצר בסין התוצרת גם עוברת לשוק המקומי. ברוב המקרים אין לתושבים את האפשרות לקנות את התוצרת הזאת). עצתי לך - תגשי לקנות בארץ צעצועים ולפני שבעלך חוזר תקבעו מקום שהוא אוסף את הדברים ומביא אותם כאילו איתו מסין. כך עשיתי עם בעלי במשך כל השנה האחרונה עד לרילוקיישן לסין.

KajaGugu

New member
Try the mall near the Hilton

three years ago i found lots of nice toys you could not get in Israel in the expensive mall near the Hilton down town/

עד מתי הוא יהיה בשנזן?

בעיקרון באיזורים שהוא נמצא עוד לא הייתי אבל מחברות שמעתי שיש המון מציאות בדונג מן.יש המון שטויות בכלום כסף,צריך רק לחפור ולחפש. בשבילך הוא בטוח יימצא שם כל מיני תכשיטים,תיקים וארנקים. בנוסף,בעל של חברה שלי עובד עם טייני לאב,ונמצא במפעלי צעצועים לא מעט.אם בעלך עוד כאן,אני יכולה לברר איפה בדיוק יש מפעלים כאלה. עוד הצעה:HUASHANBEY .יש שם שווקים,מרכזי קניות וקניות CHILDREN.שם יש המון צעצועים מגניבים בכלום כסף,בגדים ונעליים לילדים עוד רעיון-קניון בLOW.גם שם זה קניון ענקי עם צעצועים,בגדים והמון שטויות

אה,ואם הוא ממש לא מסתדר

הוא יכול לקפוץ לSEKOU, ואני אראה לו כמה חנויות נחמדות.מה שכן כאן הכל יותר יקר,אבל גם יותר איכותי

למעלה