מבקשת עזרה דחופה

sofia30

New member
מבקשת עזרה דחופה

שלום עינת אני מאד אשמח אם תוכלי לעזור לי כי נגמרו לי הכלים להיתמודד. יש לי ילדה כמעת בת 3. במשך רוב היום היא בוגרת ומדהימה. הבעיה מתחילה כשהיא צריכה להיתקלח. היא מתחילה לצעוק בצורה מפחידה ולא עוצרת לרגע. הצעקות נמשכות במשך כל המקלחת ואני חייבת לקלח אותה כמעת בכוח. אחר כך יש בעיה כשצריך ליהסתרק, הצעקות מתחילות שוב. הבעיה המרכזית הוא -הירדמות. הילדה נרדמת בסביבות 23.30 בלילה פלוס מינוס ועד אז היא לא מוכנה להיכנס למיטה. היא רצה ומשתוללת ולא מוכנה להקשיב לי. על כל הערה או בקשה שלי היא או צוחקת או מתחילה שוב לצעוק. ככה נמשך כל יום. צריך לציין שאני מאירה אותה בבוקר מוקדם לגן בסביבות 6:30. בגן היא נרדמת כמעת בלי בעיה בצהרים. גם בשבת כשהיא לא ישנה צהרים היא נרדמת אחרי צרחות ארוכות של עייפות בסביבות שעה 22:00. ניתן להוסיף שהיא מאד קשורה אלי ורוב הזמנן בבית היא רוצה לבלות בחברתי. אני לרוב זורמת איתה . גם בעלי נותן לה המון תסומת לב .אבל היא מחפשת תשומת לב ללא הפסקה ממני בלבד גם בשעות מאוחרות. היא מאד מפונקת אבל מקבלת את הגבולות גם בבית וגם בגן. בנוסף לכך עדיין קשה לה להיגמל מטיטולים למרות שבגן התהליך גמילה עובר כמעת חלק כי יש שעות מוגדרות מתי הולכים לאסלה ביחד עם שאר הילדים. בבית היא לא רוצה וכמעת תמיד מפספת. אני בטוחה שכל זה מתסכל גם אותה מאד ולא יודעת איך לעזור לנו. אשמח מאד אם תוכלי לעזור לי. תודה

sofia30

New member
עזרה דחופה

אשמח אם תוכלי לתת לי איזשהוא טיפ תודה

ההצעה הכי טובה שלי בשבילך...

סופיה שלום רב, מציעה לך ומזמינה אותך בחום להצטרף לקבוצת הורים לומדת. בקבוצה לומדים איך לעורר מוטיבציה של ילדים לשתף פעולה מרצון? מה דעתך? עינת גבע, מכון אדלר.

sofia30

New member
עזרה

שלום עינב תודה על התגובה אני גרה בצפון ולפי מה שראיתי כל הסדנאות נמצאות במרכז. האם יש לך מיידע שונה? תודה סופי

יש ויש

שלום סופי, בוודאי למכון אדלר יש שלוחה בצפון. השלוחה המרכזית "יושבת" בחיפה. תוכלי להתקשר, לדבר עם מנהלת השלוחה ולבדוק איתה מתי ואיפה נפתחת קבוצה הקרובה למקום מגורייך. בהצלחה, אשמח לשמוע ממך בהמשך עינת גבע, מכון אדלר.

למעלה