מבקשת עזרה - התמודדות עם MS

kanga21

New member
מבקשת עזרה - התמודדות עם MS

שלום לכל הוותיקים, המקסימים והתומכים, כבר מזה 4 שבועות אני יושבת מול המחשב וקוראת את מילותיכם במטרה להתנחם, להתעודד ולנסות להבין מה קורה לי. אבל רק עכשיו אזרתי את האומץ להכנס לפורום. אני בת 28, נשואה + תינוקת חמודה שנולדה לפני 7 חודשים. אני כרגע נמצאת בשלב קשה מאוד בחיי, מנסה להתמודד עם הידיעה שככל הנראה יש לי טרשת נפוצה. כחודשיים לאחר הלידה התחילו אצלי תופעות מוזרות של ראיית "תולעים", הבזקים וניצנוצים, סחרחורות וחוסר יציבות. כמובן שפניתי לרופאי עיניים והם, לאחר סדרת בדיקות מתישות, שלחו אותי הביתה ואמרו שאין לי כלום ושזה יעבור. לפני כחודש וחצי, ביום אחד ראייתי הידרדרה והתחלתי לראות כפול(שיתוק בעצב ראייה). אושפזתי במח' עצבים וקיבלתי סטירואידים ואת האבחנה שככה"נ יש לי ט"נ וצריך להתחיל לגמול את הקטנה מהנקה ולהתחיל טיפול. כך אני באבל כבר 4 שבועות. אני בן זוגי ומשפחתי מנסים להתמודד ובנתיים גם הלכנו לקבל דיעות נוספות מרופאים בכירים, בינהם בתל-השומר. כל רופא בילבל אותי עוד יותר. למרות שבMRI יש נגעים והניקור המותני יצא חיובי, כל רופא נותן אבחנה אחרת, מאחר וזה נחשב רק לאירוע ראשון. אחד רוצה שאתחיל טיפול מיידי, אחת (הפרופסורית מתל-השומר), רוצה לעשות ממני שפן ניסויים והשלישי אומר לחכות לבדיקת MRI בעוד 3 חודשים ולראות מה קורה. אני עדיין לא ממש קולטת מה קורה מסביבי. עדיין לא הצלחתי לאסוף את עצמי מאז הלידה וה"אימהות" החדשה ואני לא מצליחה להתמודד עם "חוסר האבחון המוחלט". אני לא רוצה ללכת לרופא רביעי וגם מפחדת שאם לא אתחיל טיפול מיידי אני עלולה לחטוף התקף נוסף. אני לא יכולה לעזוב את התינוקת שלי וללכת להתאשפז שוב ולהיות מוגבלת לתקופה לא ידועה עם שיתוק כזה או אחר. אני אובדת עצות ועל סף הרצון להיות אדישה ולשכח מהכל...פשוט לא להתמודד. אנא עזרו לי. אני לא יכולה לקבל החלטה שקולה ואשמח ללמוד מנסיונכם.

raflezi

New member
טרשת נפוצה

שלום רב. שמי רפאל. אני משתתף בצערך ואני יכול להמליץ לך כמה שיותר מהר להתחיל להשתמש במוצרים של חברה ישראלית שמסוגלים לעקב את ט.נ. באופן משמעותי. הם אומנם לא מרפאים את המחלה אבל יכולים לחזק את מערכת החיסונית בצורה שרואים את התוצאות גם ללא בדיקות. בכבור רב רפאל, 050-3034241 e-mail: [email protected] נ.ב. אם המוצרים אלו לא היו עוזרים לא הייתי כותב כאן. המוצרים הם טבעיים ואינם מתנגשים עם טיפול תרופתי כזה או אחר.

ayelety1

New member
אסור לפרסם מוצרים ב"תפוז"!!!!

מועילים ככל שיהיו! ואגב,די נמאס לנו מכך שאחת לשבוע מופיעה הודעה המבשרת לנו על מוצרים שיכולים להושיע אותנו...(ואותי באופן אישי ,מכעיס שמאובחנים חדשים המוכנים לשלם כל מחיר עבור הבטחה ש"הטרשת תעלם/תעצר/תתפוגג..",מוציאים את כספם,ברוב המקרים על הבטחות שווא!בזכות מודעות כאילו!) אכב,רפאל,אפשר אולי לקבל הפנייה למאמר/מחקר שמאשר את ההשפעה המשמעותית שאתה מדבר עליה?

raflezi

New member
אסור לפרסם מוצרים בטפוז

שלום. כל אחד מאיתנו צודק מנקודת מבט שלו. את בהחלט צודקת בכך שצצים כל הזמן "מוצרי פלא" שכביכול יכולים לעזור לאנשים בבעיה כזאת או אחרת. מצד שני קיימים מוצרים כאלו שכן מסוגלים לעזור. למשל : האם את יודעת שקיים מוצר טבעי -תוצרת הארץ שמפסיק שפעת וסטרפטוקוק תוך יומיים ומונע לגמרי כל סיבוכים של שפעת ? האם את יודעת שקיימים טיפות תוצרת הארץ שמפסיקים דלקת אוזניים אצל ילדים תוך יום? האם את יודעת שקיימית משחה תוצרת הארץ שמונעת היווצרות פצעים בזמן ההקרנות? האם את יודעת שקיימים מוצרים תוצרת הארץ שמסוגלים להכניס את קרוהן ופסוריאזיס לרמסיה אחרי טיפול של כחצי שנה ? אם את לא יודעת עליהם זה לא אומר שמוצרים אלו אינם קיימים כבר 11 שנה . (אין מה להיעלב אל אי ידיע - כי את מה שכתבתי יודעים רק 14 רופאים בישראל.) ואני מכיר את מוצרים אלו כבר 6 שנים. ואם הם לא היו עוצרים לרא הייתי מפרסם. מאמרים. בארץ נבדק חלק קטן מאד של המוצרים אלו : בהדסה עין-כרם - משחה נגד פצעים בזמן הההקרנות בשערי צדק - אותה משחה סגרה פצעים טרופיים לחוי סכרת בית חולים סורוקה-נבדקים כרגע עוד מוצרים. לעומת זאות בחוץ לארץ עשרות בתי חולים ומרכזים רפואיים בודקים את המוצרים ופעם בשנתיים נערכת וויעדה בינלאומית שבה מוצרגים כל הנתונים ובדיקות. יש רק קושי מסויים שכל העובדות הם בשפה רוסית. עוד נקודה חשובה - האם קראת ספר " מה שרופא שלך אינו יודע על רפואה רפואה תזונתית עלול להרוג אותך " - שם יש גם מאמרים . לאנשים שהיו מתקשרים אלי אני אומר כך - המוצרים אינם מוצרי הורוס-פוקוס. לוקחים אותם למשך 3-4 חודשים ואחרי זה רק פעם בחצי שנה . את השיפור מרגישים כבר בשסוף שבוע ראשון-שני מתחילת הטיפול. מה הם השיפורים : יציאות אחרי 3-4 שעות מזמן הארוכה פחות דם אין הרגשת של בטן נפוכה הרגשת כוח -מכיוון שאוכל מתחיל להתעכל פחות כאבי בטן המוצרים אינם מרפאים את קוליטיס ( או קרוהן)- הם מכניסים אותו לרמיסיה מחיר המוצרים - לי יש הנחה הכי גדולה בחברה הזאת - % 40 . ואני מוכן לתת לאנשים את אפשרות שהם יקנו את המוצרים בהנחה שלי . (כדי להגיע להנחה זאת שיווקתי את מוצרי החברה קרוב ל 20000 ש"ח). אני נותן מידע - ואתם תחליטו - מה לעשות איתה. להשתמש או לא להשתמש . בכבוד רב רפאל זאורוב 050-3034241

למעלה