מבקשת עזרה וייעוץ

שיר203

New member
מבקשת עזרה וייעוץ

שלום, שמי שיר, אני בת 20 (שומעת). לשמחתי בנעוריי השתתפתי בפרוייקט שהכיר לי את עולם החרשים ולמדתי דרכו שפת סימנים בצורה בסיסית בעזרת חבריי הנפלאים. היום אני חיילת משוחררת ורוצה ללמוד שפת סימנים בצורה מקצועית ורצינית ואין לי מושג באילו מוסדות אוכל ללמוד שס"י מתי נפתח קורס ומה משך כל קורס, מה עלותו ומה דרישות הקבלה... אשמח אם תשיבו לי פרטים אלה ופרטים נחוצים אחרים או שתפנו אותי לכתובת מתאימה יותר שתוכל לענות לי. בברכה, שיר.

tyofi

New member
שלום שיר,

ידוע לי על מקום אחד שבו אפשר ללמוד שפת סימנים. בטח אפשר בעוד מקומות אבל אין לי כתובות או טלפונים, אז אתן לך רק את של המכון לקידום החרש: טלפון: 03-6311595 פקס: 03-6316891 ההצעה שלי היא שתתקשרי לשם, והם בטח יוכלו להגיד לך אם הם מלמדים אצלם או להפנות אותך למקום המתאים. בהצלחה!

bugosvi

New member
שיר

שיר , היי קודם כל תלוי באיזה איזור את נימצאת בארץ , אך את יכולה תמיד לפנות לאגודת שמע , או מיח'א אני יודעת שהם מעבירם קורסים כאלו , אני למדתי במיחא חיפה , אז אם את מעונינת את יכולה לפנות אליהם , באתר הזה יש כל מיני מוסדות של לק'ש www.hoh.co.il

שיר203

New member
מה לגבי עלות?

אני גרה באיזור המרכז ומתכונת ללמוד כאן. מישהו יודע אוליי מה עלות של קורס כזה? מה משך הזמן שלו או התדירות בה נפתחים קורסים כאלה.. אם תהיה לי אפשרות להתנדב או לעבוד באחת העמותות ולעבור קורס בחינם או בהנחה וכו'..?

bugosvi

New member
אממ..

אניעשיתי קורס במיח'א שלי שום מסגרת כי פשוט אהבתי , זה עלה לי בערך כ110 שקל לפני איזה שנתים , וזה שיעור בשבוע . את יכולה לבדוק בכל מיני מקומות , הכל מאגודת החרשים , מיח'א , שמע , , סורי שאני לא עוזרת עוד ,פשוט אין לי מספרים או כתובות, וכמו כן, אני יועדת שניתן לקנות ולהזמין מאגודת החרשים מילון לשפת סימנים שעלותו היא כ 100 שקל, ואישית אני מאוד מרוצה ממנו . מקווה שעזרתי ואפילו במקצת יום טוב ושבוע טוב

שיר203

New member
110 ש"ח?!? ועזרת מאוד...

איך ייתכן שהקורס בעלות כל כך נמוכה? זה קורס מקצועי? כלומר, אוכל להיות ממש מתורגמנית עם הכשרה כזו? (בנוסף לניסיון כמובן) בשמע ובאגודת החרשים העלויות דומות? ממש הופתעתי לטובה.. וכבר רכשתי מזמן מזמן את המילון אבל לצערי אי אפשר ללמוד ממנו בצורה רצינית כי מהמעט שאני יודעת, יש לשלב דקדוק, לפשט, לשנות מעט את סדר המילים וכו', ואי אפשר ללמוד את זה מהמילון.

למעלה