מבקשת עזרה- כיצד מכינים רוטב...

colea

New member
מבקשת עזרה- כיצד מכינים רוטב...

בלסמי לסלט? אכלתי במסעדה סלט מצויין וכששאלתי מה התיבול המיוחד הזה אמרו לי שזה רוטב בלסמי בתודה מראש
 
שלום וברוכה הבאה../images/Emo13.gif

רוטב בלסמי מבוסס על חומץ בלסמי, יש מתכונים שונים לרטבים. החומץ הבלסמי הוא מעט יקר ונחשב לתיבול אנין, אך עדיין יש כאלה שלא מסוגלים לעמוד בריח המאוד דומיננטי שלו. בכל מקרה את יכולה לנסות את הרוטב הבא (המתכון מספיק לסלט גדול מאוד) רבע כוס חומץ בלסמי (כוס=400 מ"ל) רבע כוס שמן זית שתי שיני שום קטנות כתושות שלוש כפות שמן זית בצל שאלוט קצוץ דק דק, או רבע בצל רגיל קטן קצוץ דק דק לערבב בשייקר או בצנצנת סגורה היטב. מומלץ לתת לרוטב "לנוח" קצת, כדי שכל הטעמים יספגו אחד בשני. אני אישית מאוד אוהבת לשים את הרוטב הזה על סלט עם חסה "משי" (זו הירוקה המאוד מסולסלת) ספרי לנו איך היה
 
ועוד משהו קטנטן...

חברה טובה שלי נוהגת להוסיף לרוטב הזה חצי כפית אבקת מרק עוף. זה יוצא לא רע
 

inbal76

New member
מקינה, לא נפלה טעות במתכון?

כתוב "רבע כוס שמן זית" ואח"כ שוב "שלוש כפות שמן זית"...
 
אופס נכון!! סליחה טעות טועים טעינו

רבע כוס שמן זית זו טעות...צריך להיות רק שלוש כפות שמן זית. סליחה
 
למעלה