מבקשת עזרה לאן כדאי לנסוע

נולי 77

New member
מבקשת עזרה לאן כדאי לנסוע../images/Emo113.gif

רוצים לנסוע כל המשפחה(זוג +3 מתבגרים) לשבוע בערך סקי,באמצע ינואר. ואם אפשר עוד כמה ימים קצת לטייל. התקציב - לא בשמיים... מחפשת המלצות למקומות שכדאי! מבחינת רמת הסקי - פעם ראשונה עשינו סקי לפני שנה, נסענו לסן- סיקריו באיטליה, ולמדנו חמישה ימים. אז המסלולים צריכים להיות קלים למדי... כל עזרה, טיפ, הפניה, המלצה..... יתקבלו בהמון תודה!!!! נולי

Loppy

New member
ממליץ בחום...

על האתר La Plagne בצרפת. אני לפני שנתיים הייתי שם ב Club Med והיה באמת טוב! מבחינת המסלולים: יש שם בכלל לא מעט מסלולים קלים (כ-11 מסלולים ירוקים, 71 כחולים, 33 אדומים, ו-10 שחורים). הקלאב שם נקרא La Plagne2100 מידע נוסף תוכלי למצוא כאן ופה.

נולי 77

New member
תודה רבה על העזרה, האם אתה

יודע משהו לגבי המלונות באזור? ולגבי אפשרות גם לטייל קצת ולראות משהו חוץ מלעשות סקי
ואגב, מדברים שם גם אנגלית? כי הצרפתית שלי לא משו...

peach15

New member
תראו..

הצרפתים לא ממש מדברים אנגלית אבל אפשר להסתדר... חוץ מזה אין לי מושג על מלונות וכאלו באזור.. כי קלאב מד זה יצא ממש ממש יקר ל5 אנשים.. ויש גם מסלולים לא קשים.. ( אני עשיתי שם פעם ראשונה סקי..)

aerial

New member
אני היייתי האזור שנה שעברה

עכשיו מקום ממש יפה לטייל זה לא רחוק מזנבה שעתיים שלוש נסיעה ויש שם גם את אגם הנסי שהוא ממש ממש פה ואני חושב שעיר הנסי שעה נסיעה בערך יש מלןנות

נולי 77

New member
תודה לכל מי שעזר והציע הצעות !../images/Emo13.gif

עוד לא נפלה החלטה. בינתיים מנסים לברר מחירים (בכל זאת, חמישה אנשים...) מבטיחה לעדכן מחירים, התרשמויות, וכל השאר! נולי

למעלה