מבקשת עזרה מאיפה להתחיל את השינוי?

מבקשת עזרה מאיפה להתחיל את השינוי?

יש לי בעיה אני לא יודעת בדיוק איך להגדיר אותה ולמי אני צריכה לגשת כדי לטפל בה- זו בעיה שקיימת רק בזוגיות והיא איומים מצידי ברגע שאני מרגישה חוסר ביטחון מבן הזוג לדוגמה:בן זוגי הוא גרוש וגרושתו גרה רחוק הוא הודיע לי שהוא יישן בביתה עם הילד פעם בשבוע כאשר היא לא לנה בבית-הוא לא התייעץ עימי אלא קבע עובדה- יש לנו ילד משותף אך אנו לא נשואים, בתגובה למעשה התקשרתי לאליו ואיימתי שלא אתן לו לראות את בננו , התקשרתי גם לאמא של גרושתו וכעסתי עליה ואיימתי שלא אתן לנכדה לראות את אחיו(בני).כמובן שהכל הי מתוך כאב ופעלתי מתוך צורך ריגעי להרגיע את עצמי מה שגם באותם מצבים אני חשה רעד ובכי נוראי ואז פועלת באיומים- אשמח לעזור לעצמי כי כבר הרסתי לעצמי מספיק עם האיומים האלה שבני הזוג שלי לאורך השנים מגדירים כמחלת נפש ושאני זקוקה לפסיכיאטר.אציין שבתחום המקצועי והתפקוד הים יומי אני מתפקדת מעל הנדרש והסובבים ששומעים על המעשים הללו שלי לא מאמינים שאני עשיתי את זה או יותר נכון איימתי.אודה מאוד מאוד לעזרה דחופה

המצוקה שאת חווה ראויה טיפול קודם כל בשבילך.

יתכן שיש צדק בכל שאת לא מרוצה מכך שבן זוגך ישן בדירת הגרושה עם בנו אבל כל דבר כזה או אחר צריך לפתור בשיחה משותפת בה כל אחד מעלה את הטיעונים שלו ולנסות להגיע לסידור שיהיה מקובל על שניכם. האיומים את כבר יודעת מקלקלים לך מערכות יחסים ואינם נותנים מענה לכאב שלך. אני מציעה לך ללכת קודם לטיפול או אצל מטפלת זוגית או אצל פסיכולוגית. תבדקי בטיפול את המקום הזה חסר הביטחון ואת דרכי ההתמודדות שלך. במידה ויתרשמו בטיפול שאת זקוקה גם לעזרה פסיכיאטרית אז ימליצו לך לפנות במקביל ובמשולב לטיפול. תפני בהקדם.

לחגית ורד

תודה רבה על התשובה.אשמח לקבל המלצה למטפלת זוגית באזור תל אביב רמת גן גבעתיים

את מוזמנת להכנס לאתר של "האגודה לטיפול במשפחה

ובנישואין" שם ישנה רשימת מטפלות מוסמכות לפי אזור מגורים. אם תרצי אני עובדת ומקבלת בתל אביב. מאחלת לך בהצלחה.

yully2

New member
לשלומית.

ההרגשה שלך מאד טבעית כי זה באמת לא לעניין בכלל שבעלך ישן אצלה בבית ואם זה לא מתאים לך הוא צריך להתחשב ברגשותייך. אולי כי את מאיימת כבר שרפת את עצמך והוא לא מאמין לך ולאיומים. אני הייתי בטיפול זוגי בגלל דברים אחרים וזה עושה טוב על הלב שאפשר להתחלק עם משהו בכאב וגם לטפל בו אז תלכי ותתחילי לעשות שינוי. שיהיה לך המון בהצלחה!

למעלה