מבקשת עזרה מהירה...........

מבקשת עזרה מהירה............./images/Emo206.gif

היום בצהריים ראיתי נחש לבן/צהבהב באורך של כ - 15 ס"מ על משקוף החלון בביתי. ( אני גרה בבית פרטי באזור השרון). האם מישהו יכול לומר לי איזה נחש הוא זה והאם הוא ארסי ? וכן מה עלי לעשות כדי למנוע ממנו להכנס הביתה, האם יעזור ריסוס כלשהו על משקופי החלונות ? ה צ י ל ו ! ! !

אני לא יכול להגיד לך מה הנחש

אך לפי התיאור הנחש הוא לא נחש צפע (שהוא הנחש הארסי היחיד באזורך) כך שאת יכולה להיות רגועה או להזמין לוכד שיבצע סריקה בכדי להרגיע אותך. ריסוס לא יעזור. תקפידי לסגור רווחים מתחת לדלתות ומקומות אחרים שמהם יכולים לחדור נחשים. לילה טוב.

HyperViper

New member
המממ

יכול להיות שמדובר בזעמן זיתני, נחש דקיק, זריז ונפוץ מאוד בשרון. בכל מקרה הנחש הארסי היחיד באיזור השרון הוא צפע ארצישראלי והוא נחש כהה (בטח לא לבן\צהבהב). אין ריסוס שיעזור, כשגרים בבית קרקע צריך לקחת בחשבון שדברים כאלו יקרו. אני ממליץ ללמוד קצת על בעלי החיים הארסיים באיזור השרון וכך לדעת מה באמת יכול להזיק ומה לא. בגדול בעלי החיים שיכולים להוות סיכון באיזור הם: נחשים: צפע ארצישראלי עקרבים: קטלן עברי קטלן עב זנב קטלן דו גוני עקצן צהוב עכבישים: אלמנה שחורה ששן חום חרקים: נדל ארסי צרעה מזרחית אני חושב שזהו פחות או יותר...

TAINTED SAINT

New member
רגע ! ! !

אתה רוצה לומר שהיצור השחור בגודל ככר לחם עם צבת אחת ענקית,חזה שעיר וזנב עקרב- לא ארסי ? !

תודה רבה לכל המשיבים, למרות שקיבלתי צמרמורת

רק מלקרוא את שמות היצורים שאין לי כל חשק לפגוש..........
מקווה מאד שהמפגש עם הנחש המסתורי לא יחזור על עצמו..........ושימצא לעצמו מקומות וחברים אחרים...רחוקים מאד מאד מביתי.

HyperViper

New member
תיקון קטן

אחרי תיקון קטן מאביעד, נדל הוא כמובן פרוק רגליים...

למעלה