מבקשת עזרה מיבואנים "קטנים"

מבקשת עזרה מיבואנים "קטנים"

עליתי על מוצרים מדליקים מארה"ב שחשבתי ליבא לארץ- לפחות בהתחלה בכמויות קטנות כדי לראות אם זה בכלל מענין מישהו... מאיפה מתחילים? איזה אישורים צריך כשמדובר במשהו קטן ונסיוני?? אנא עזרה!! תודה...

MZT

New member
תשובה ...

שלום, בקיצור את צריכה: 1- עלות המוצר בחו"ל 2- עלות הובלה אווירית או ימית (בחברות לשילוח בינלאומי או קוריר 3- מסי יבוא החלים על המוצר (עם עמיל מכס) 4- לבדוק עד איזה כמות המוצר נחשב כדוגמאות, כך שלא תשלמי מסי יבוא 5- למכור מקווה שעזרתי לך.

תודה, MZT, אבל יש לי עוד שאלה ....

סליחה על האהבליות, זה מבורות מוחלטת...
2- אני פשוט מצלצלת לחברה מסויימת מ"דפי זהב" שעושה את זה??! 3-מצלצלת למכס? 4-איפה אני בודקת את זה?? לא תאמין, אבל באמת עזרת לי מאוד. אני מעריכה את זה ומודה לך...

MZT

New member
יש לי את הספר אבל יותר טוב ....

..... אני יכול לעזור לך יותר (בחינם כמובן). תשלחי לי מסר אישי, אני אשמח לעזור.

av_i_va

New member
איך להצליח ביבוא....

אני ממליצה לך לרכוש את ספרו של מאיר לירז איך להצליח ביצוא ויבוא המדריך השלם ליצוא יבוא וסחר בין לאומי. הספר בהוצאה של מאיר לירז עצמו. לצערי אין לי את הכתובת אבל מאחר והאיש מקושר מאוד גם לרשות לעסקים קטנים וגם למכון היצוא, סביר להניח שלא יקשה עליך למצוא את הכתובת. הצעה נוספת: הספר קיים על בטוח בספריה של מכון היצוא, מקום בו מומלץ מאוד לבקר. מאחלת לך הצלחה רבה.

היי אביבה!

מה יש בספריה הזאת והיכן היא? תודה על עזרתך, אני שולחת לך גם מסר אישי. סופ"ש נעים, חגית

av_i_va

New member
ספרית מכון היצוא

זו ספריה מקצועית שממוקמת כמובן במכון היצוא, בבית הטקסטיל בת"א. תמצאי שם כל מה שרק תרצי לדעת בנושא יבוא. במכון עצמו, תקבלי עזרה ויעוץ לגבי יבוא מוצרים (למרות שהשם זה "מכון היצוא") מסר אישי לא הגיע אלי שתהיה לך שבת נעימה

למעלה