מבקשת עזרה מכולם

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

niya

New member
מבקשת עזרה מכולם../images/Emo92.gif

אביבה - מקווה שזה מקובל עלייך: במסגרת עבודתי החדשה, התפקיד המרכזי שלי הוא לעבור תהליך של העצמה כלכלית עם קבוצות נשים, כשהרעיון הוא לעזור להן לתרגם את כישוריהן לכסף על ידי עבודה מהבית (ופתיחת עסקים זעירים, כמובן, מהבית, לפחות בשלב ראשון). אני אעבור עם קבוצת הנשים קורס לפיתוח עסקים זעירים, וכן את כל שלבי פתיחת העסק והתחלת המכירה, המשברים, הקשיים וכו'... העבודה היא עם נשים משכבות אוכלוסיה מוחלשות במיוחד, או במילים נכונות יותר, עניות. למרביתן את את הידע ו/או היכולת הכלכלית להגיע לאינטרנט (מה, לעשות, כשאין אוכל לתת לילדים, אינטרנט הוא מחוץ לכל תחום). מה שאני מבקשת בעצם הוא, סיוע מעל גבי הפורום בעצות, רעיונות וכו'. מדי פעם אני אעלה שאלה ספציפית או קבוצתית, הכל לפי מה שיעלה במשך הזמן. אשמח לקישורים, כתבות ומאמרים (את מה שיש בקישורי הפורום כבר יש לי, כמובן). תודה לכל מי שיסייע.

ברוכה הבאה ו ב ה צ ל ח ה !!!!

נשמע לי מרתק ומעניין. בנוסף גם תורם תרומה חברתית. העלי את מחשבותיך ואנחנו נתרום גם... לילה טוב

איפה משיגים עבודה כזאת?

נשמע מעניין בהחלט. ואם את צריכה לשאול, תשאלי ונשמח לעזור.

dimi87

New member
האם אפשר לקבל

מידע נרחב לגבי הקורס? נשמע מאוד מעניין אני חושבת שזה יכול לעזור גם לגולשי פורום כמוני ולמחפשי עבודה תודה

mstern

New member
רעיון מצויין

אשמח לעזור בכתיבת מאמרים, הרצאות וכו'. מוטי שטרן, רו"ח

בהחלט יפה - האם קשור לד"ר מירה חניק

זה הנושא שלה, כדאי לראות את האתר שלה www.haderech.co.il גם האתר שלי, לדעתי יכול להועיל לך במאמרים.( אעביר לך אותו במסר) תראי לאן זה מתפתח, הציגי שאלות ונעזור כמיטב יכולתנו. בהצלחה.

niya

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

המון המון
לכולכם, ותודה לכל מי ששלחו לי מסרים (שתיכף אני אקרא). קודם כל תודה על הפרגון. את העבודה מצאתי, לא תאמינו - במודעות הדרושים בעיתון. בעתיד אספר קצת יותר על האירגון, שהוא מדהים מבחינת המאמץ החברתי שהוא עושה בכל מני מישורים. ממש כיף לי לעבוד במקום שכזה. את האתר של ד"ר מירה חניק אני מכירה ולוקחת ממנו חמרים. הקורב הוא קורס שלא אני מעבירה, אלא עמותה מקצועית ששמה לה למטרה להעצים כלכלים נשים - היא נקראה "העמותה להעצמה כלכלית לנשים", ומושבה בחיפה. הקורס נקרא "עסק משלך" (בלשון נקבה). אני עדיין לא מכירה אותן, אבל הבחורה שאני מחליפה אומרת שהקורס מצוין ומאד עוזר, מבחינות רבות. מה שאני בעצם רוצה הוא יותר עזרה במהלך הקורס, כאשר יצוצו בעיות ספציפיות, ונראה איך יתפתחו הדברים. אני כרגע, כחודש לפני תחילתו, מחפשת חומרים רלוונטיים - גם כדי שאוכל לקרוא בעצמי על מנת שיהיה לי כמה שיותר חומר רקע, וגם על מנת לפתוח מעין ספריה, שהנשים יוכלו לבוא ולעיין, לקחת רעיונות, לשאוב עידוד ולקבל ידע נוסף על זה הניתן בקורס (או חידוד של מה שנאמר, כולנו יודעים שלעיתים המילה הכתובה עושה הרבה יותר מזו הנאמרת). אז שוב תודה, וסליחה על האורך.

motyka

New member
הסוד של 101

הסתבר שהרבה אנשים לא יודעים מהו מספר החירום של מד"א. ובשעת הצורך, כאשר זקוקים מד"א לא יודעים להיכן להתקשר, ומתבזבז זמן רב שיכול להציל חיים. בזמנו, נתבקשנו, כל המתנדבים מכל התחומים, להוסיף היגד בנושא כחתימה, בתקווה שיחדור למוחם של הקוראים ויישאר שם. יש 100 דרכים שונות לנסות להושיט עזרה ורק דרך 1 נכונה באמת - חייג 101

למעלה