מבקשת עזרה- מתחילה למכור באיביי

gali 25

New member
מבקשת עזרה- מתחילה למכור באיביי

שלום לכום! אני מתחילה למכור באיביי ויש לי שאלה לכם אלו שמבינים, וחוץ מזה אשמח לטיפים. יש לי בערך עשרה פריטים, באיזו דרך מומלץ למכור? (גם כדי שיראו אותי מספיק אנשים, וגם כדי שהעלות תהיה סבירה) כמו כן, האם מומלץ למכור במחיר אחיד למשלוח או לחלק ליבשות? כשקניתי באיביי (ועשיתי הרבה קניות) ראיתי שיש אנשים שמוכרים את המוצר בעלות של פחות מדולר, אבל את המשלוח מיקרים, האם זו טקטיקה טובה? תודה!

קצת טיפים

שלום גלי, בלי לדעת מה את מתכוונת למכור קשה מאוד לתת לך עזרה מדוייקת. אז באופן כללי: 1. אם מה שאת מוכרת זה פריט מבוקש אז לא משנה איך תשימי אותו הוא ימכר יפה. אם הוא פריט שיש הרבה כמותו באי-ביי אז כדי שהוא ימכר בכלל את צריכה להדגיש למה עדיף לקנות אצלך (דמי משלוח נמוכים, אחריות וכו') 2. לא ברור אם התכוונת שיש לך עשרה פריטים זהים או עשרה פריטים שונים. במידה והם שונים אז עדיף לשים אותם למכירה אחד אחרי השני בהפרש של דקה-שתיים. אנשים תמיד מחפשים להוסיף פריט מאותו מוכר במיוחד אם עלויות המשלוח לא משתנות משמעותית. 3. עלות המשלוח תלויה כמובן בגודל הפריט אבל אין הרבה הבדל מבחינת עלויות הדואר לחו"ל בין יבשת ליבשת, לכן עדיף לקבוע מחיר אחיד לכל העולם, תקבעי את היקר מביניהם (עלויות משלוח לחו"ל ראי באתר של דואר ישראל). 4. אני אישית סולד ממוכרים שמייקרים את עלויות המשלוח. אני לא רואה איך הם יתעשרו מעוד 2 דולר, אותי בכל מקרה הם הפסידו כקונה. 5. טיפ נוסף: שימי לב באיזו מתי את תסתיים המכירה של הפריטים שלך. הכי כדאי זה בשעות הערב של ארץ היעד (ארה"ב ?) ויום ראשון נחשב היום הכי כדאי. 6. יש לך את כל הכלים לקידום המכירה בזמן שאת מכניסה את המוצר לאי-ביי (תמונות, גרפיקה, פונטים וכו) בהצלחה.

למעלה