מבקשת עזרה - מתקן לאופניים על איסוז

נונינה1

New member
מבקשת עזרה - מתקן לאופניים על איסוז

רודאו - במצמן אין באוטו דיפו אין מישהו יכול לעזור לי איפה ניתן למצוא מתקן כזה ? מתקן אחורי כמובן לא על הגג........

באסה להיות אהבל..../images/Emo5.gif

התכוונתי לומר שאין מתקן מיוחד לג'יפים, אבל נראה שמתקן רגיל שמתאים לכל רכב 3/5 דלתות, יתאים.

XCrider

New member
אז איזה דלת אחורית יש לך? לא ברור.

אם תפרטי נוכל לנסות להציע פתרון. לי יש מתקן אחורי תלת-זרועי (במקום השניים הנפוצים) ועוד לא מצאתי רכב שלא הצלחתי להרכיב עליו את המתקן (הוא נורא גמיש בהתאמה לרכב) כולל 5 דלתולת וג'יפ עם גלגל אחורי.

נונינה1

New member
דלת שהחלון נפתח כלפי מעלה והחלק

התחתון הצידה. אגב הצלחתי להרכיב מיתקן לרכב רגיל. אני לא בטוחה בבטיחות של הנושא.

buzy01

New member
מתקן מתחבר לתפוח הגרירה../images/Emo73.gif

האם יש לג'יפ שלך וו גרירה (תפוח) ? אם כן - יש מתקן מתאים המתחבר לתפוח. ניתן לרכוש אותו אצל הוביס ברמת גן.

XCrider

New member
לא לגמרי הבנתי את הקונפיגורציה

אם כי הצילום שרשף צרף עזר לי להבין את הקטע של החלק התחתון שנפתח הצידה. נסי להסביר יותר טוב לגבי החלון שנפתח כלפי מעלה. האם יש אפשרות לתפוש שם את הווים של המותחנים? למשל בשני הרכבים שיש לי הדלת האחורית נפתחת כלפי מעלה כך שיש רווח בין הגג לדלת האחורית בגלל הצירים ושם תופשים את הרצועות העלויות. ובאופן כללי: אם את לא 100% בטוחה שזה מותקן בצורה בטוחה קחי בחשבון שהאופניים עלולות ליפול (קרה כבר לרבים וטובים...). הרעיון הוא למתוח את המותחנים על הדלת מכל צדיה, ולא למשל חלק על הדלת וחלק על הפגוש, משום שהתנודות ומשקל האופניים עלולות לגרום לשחרור המותחנים התחתונים (כי הדלת זזה יחסית לפגוש כי יש את אטם הגומי הגמיש של הדלת) ומשם עד לנפילת האופניים הדרך קצרה... עוד דבר חשוב: לעולם אל תסמכי רק על הגומיות הפשוטות לקשירת האופניים שמגיעות עם המתקן: הן משתחררות! (חפשי בצידי כבישים ותראי כמה גומיות זרוקות שם...). תמיד תקשרי גם עם רצועות קשירה או חבל טוב. אז בהצלחה ואם תוסיפי מידע אולי אוכל לעזור יותר.

279

New member
מתקן לאופניים

יש לי מתקן לאופניים למכירה \השכרה כולל כל מה שצריך וחשוב לדעת על המתקן תשאירי לי הודעה בפורום

רֶשֶף

New member
סליחה על השאלה ה"גסה", אבל...

בשביל מה בעצם את צריכה מתקן עבור איסוזו רודיאו? הוא לא מספיק ארוך בשביל לפרק מהאופניים איזה שניים-שלושה גלגלים, ולתקוע את הכבוּדה מאחור?

למעלה