מבקשת עזרה נואשות...

מבקשת עזרה נואשות...

אני ובן זוגי כבר שנה יחד, עד לפני שבוע, שבו חגגנו את יום השנה שלנו הכל היה נפלא! האהבה הייתה מטורפת, עפו ניצוצות והיה מדהים. כמובן שהקשר היה עמוק גם מבחינת תקשורת והבנה אמיתית. תיכננו כל כך הרבה דברים לעתיד הרחוק מאוד. יומיים אחרי שחגגנו הכל התפוצץ...הגיעה להתארח אצלי בחורה שהכרתי בחו"ל...היא דו מינית וידעתי מפורשות שהיא רוצה אותי. כשהיא באה לישון אצלי כמה ימים הבטחתי לבן זוגי מספר פעמים ונתתי את המילה שלי: שלא נישן ביחד!!! נישן מבחינת שינה נטו כמובן. אבל שתיתי קצת ונרדמתי לצידה...מה שגרם להמון המון וויכוחים במהלך השבוע שהוא היה בצבא ולא ראיתי אותו. המון בכי מצידי. חשוב לציין שאמון זה משהו שמאוד מאוד חשוב לו. אני לא יכולה להחזיר את הגלגל אחורה אבל כרגע אנחנו מתרחקים אחד מהשני בצורה נוראית... אנחנו רבים כל הזמן ויש המון מתח בינינו. שנינו אוהבים אחד את השני מאוד אבל כל כך קשה לנו להתגבר על זה, זה מעצים פתאום כל בעיה פצפונת שהייתה במערכת היחסים. הוא הדבר הכי חשוב לי בעולם. איך אני משקמת את מערכת היחסים ומצילה אותה מפירוק? תודה ענקית מראש. פיט.

bat41

New member
"אמון זה משהו שמאוד מאוד חשוב לו."

ומה משמעות המילה " אמון " עבורך ? במערכות יחסים ובחיים בכלל? ודרך אגב, סחתיין עלייך, יופי של גיל... ( אפרופו אמון/אמינות
)

../images/Emo42.gifהיי פיט

אני רוצה לשאול אותך מספר שאלות, שהמענה שלהן הוא ראשית ובעיקר- בשביל עצמך: האם יש בך משהו שרוצה את המצב הזה? האם התגלגלות הדברים היא אכן "התגלגלות"? במידה וכמו שאת מספרת, ישנת לצידה בתמימות מוחלטת, מדוע הייה עליו לדעת זאת אם ידעת שהנושא רגיש מבחינתו? אין דרך להשיג אמון אלא ברכישתו. ואני מאמינה כי אמון שעורער ניתן לשיקום. את אומרת שאתם מתרחקים אחד מהשני "בצורה נוראית". אל תפחדי מהמרחק, לפעמים הוא יעיל וחשוב יותר מההיצמדות. נקודה נוספת- שעולה פעמים רבות בהקשר של משיכה מאותו מין: לעיתים מושא העניין ה"סטרייט", רואה את המשיכה אליו כעניין קליל וכ"קטע" וזה הכל. מבחינת אותה בחורה, וגם מבחינת בן זוגך, ישנת באותה מיטה עם אדם שרוצה אותך ומעוניין בך, כך שלצורך העניין החומרה בה בן זוגך רואה זאת היא כנראה שוות ערך לשינה עם גבר שרוצה בך. לילה טוב, דבי.

מבינה למה את מתכוונת...

תודה. לא, איני רוצה את המצב הזה...סיפרתי לו כי אני לא מאמינה בלהסתיר. הוספת חטא על פשע..

ספיר 1111

New member
את צריכה לפנות למשהי שתוכל לראות מה מפריע ...

יש משהו עמוק יותר באמון בניכם שמעיב.. אני מייעצת לך לפנות לאישה מדהימה שיכולה לראות.. עבורך.. מה יעזור לו לבטוח בך שוב ולסדר את הכל. אם יש כמובן בסיס אמיתי לקשר. שמה אירית מאיה יהלום. והטלפון שלה 054-9073760 היא תוכל לבדוק לעומק את הבעיה ולמצוא את הפתרון שלכם באופן מיידי. מקווה שתוכל לקבל אותך מהר ואז תעבירי את שמה הלאה.שתעזור לעוד אחרות בנתיים היי רגועה , כי אם תעשי השתדלות ואם זה זה.. אז הכל יסתדר בניכם.. כשהזוגיות טובה באמת שום דבר שיקרי לא ימוטט אותה, כך היא אומרת וצודקת. בהצלחה ספיר

snofkin2008

New member
כנסי לקרוא

אם הוא כל כך אוהב אותך כמו שאת כותבת, יעבור קצת זמן והוא ישכח קשר נבנה עם קשירת אמון בין בני הזוג, זה הדבר הכי הכי חשוב בקשר יש המון פיתויים בחוץ בכל פינה

יוסקאי

New member
קחו מאמן מקצועי

רק שימו לב שהוא מוכר ע"י איק"א:האיגוד הישראלי לקואוצ'ינג.

meleni1

New member
אם לא קרה דבר אז בן זוגך דרמתי במקצת

השאלה היא אם רק נרדמת לצידה או יותר? בכל אופן אם קיימת תקשורת ואמון בינך לבין זוגך ללא ספק הוא יבין לבסוף אך תני לו זמן והמון יחזור להיות כשהיה

למעלה