מבקשת עזרה עם אתר חדש

בילבי2

New member
מבקשת עזרה עם אתר חדש

שלום לכולם,
שותפיי ואני מתחילים עסק חדש העוסק בטיפוח וטיפול בחיות מחמד.
האתר כרגע בבניה, ז"א עדיין לא מוכרים מוצרים ועדיין אין מחירים כפי שתשימו לב. אנחנו מתכוונים שהכל יהיה מוכן עוד השבוע.
הבעיה שלנו היא שאנחנו לא בטוחים שהאתר מסודר נכון לפי הקטגוריות דבר היוצר סירבול. כמו כן משום מה יש בעיות עם התפריטים ותתי הקטגוריות. אנו מעוניינים שהאתר יהיה מקצועי וידידותי למשתמש ככל האפשר. אשמח לקבל ביקורות, דעות ועצות.

תודה רבה

sitesuccess

New member
בוקר טוב

לפי מה שנראה האתר בנוי על פלטפורמה מוכנה, לכן כדאי לברר עם התמיכה שלהם על כך.

הבעיה שלי היא אחרת:
1. הרקע השחור. זה לא רקע מזמין, כאשר מדובר באתר של חיות.
2. הקווים מאוד נוקשים - תשתמשו בקווים מעוגלים ורכים יותר.
3. למה אנגלית? זה לא אתר לקהל ישראלי?
4. כתובות העמודים מבוססות על אותו פורמט. זה עלול להקשות בקידום האתר.

5. אם לא הכי חשוב בסופו של דבר, בהתחשב שאנחנו בפורום שיווק: למה שיקנו דווקא מיכם?

יש עוד המון דברים שאתם צריכים לקחת בחשבון כמו מאיפה תגיע התנועה וכד'.

בהצלחה

דפנה741

New member
עוד נושא חשוב לדעתי...

ראשית אני מצטרפת להמלצות על כתיבה בעברית - אם קהל היעד הוא לישראלים, וכן להבהרת הצבע לצבע מזמין יותר וחם. דווקא ה"הדר" נראה נחמד עם התמונות הלבנות על רקע השחור. אבל בכל מקרה אולי כדאי להתייעץ עם גרפיקאי שיעצב לכם את האתר לפי המסר שחשוב לכם לשדר.
שנית, לגבי הקטגוריות, אני לא יודעת אם כבר עשיתם זאת, אבל אם טרם - חשוב לבדוק בכלי מילות המפתח מהם הקטגוריות אותם מחפשים הגולשים ורק לאחר מכן לבדוק איך לסדר את הקטגוריות ואת תת-הקטגוריות. זה יסייע בעתיד לקידום האתר.
שיהיה בהצלחה,
דפנה.

RoyceGracie

New member
לא טוב...

הניחוש שלי הוא שהאתר נבנה בדרים וויבר - ובצורה הגרועה ביותר שניתן לקידום. הוא כולו טבלאות מקוננות, חלקי קוד מיותרים, CSS בתוך הקוד של הדף.

הוא מאד לא מותאם לקידום ונראה שלא נעשה מחקר מילות מפתח אפילו....

מעבר לכך, מבחינה ויזואלית, אני לא הייתי שם את הפרטי כרטיס אשראי שלי באתר שנראה לא אמין.

אפשר לשאול מי בונה לכם את האתר ?

בברכה

למעלה