מבקשת עזרה, תודה

שאלות

שלום רב,
אני בת 22, לפני כשנתיים ניסיתי דרך מלב"י לעבור ניתוח שרוול אך לא הייתי שמנה מספיק עבורם מכיוון שהBMI שלי לא הגיע ל40 (אך עבר את ה35) ובקרוב יש לי ועדה באסותא, עברתי את הבדיקות הכלליות והן תקינות אך השאלה שלי היא, האם במידה ואני למשל בין 39 ל40 (BMI) עלולים לעשות בעיה? והאם יש הבדל גדול בין ועדה באסותא למכבי? ואשמח לכל ההמלצות האפשריות. אני מפחדת לא לעבור את הועדה כי אני זקוקה לניתוח הזה.
כל מי שמבינ\ה ומוכנ\ה לעזור לי, לייעץ וכו' אשמח במסר גם :)
תודה מראש!

מנתחים מומלצים

על אילו מנתחים שעובדים עם מכבי (חצי פרטי שכזה.. דרך אסותא ומכבי) הייתם ממליצים?
תודה

אופירA

New member
מנהל
לגבי הוועדות - אינני יודעת

סביר שיכולים לעשות בעיות, כי בשביל זה יש קריטריונים, ו-40 זה לא 39. אבל יתכן שלא עושים בעיות, ומחליקים את זה. אינני מכירה את התנהלות הוועדות היום. לא של מלב"י ולא של מכבי.

לכן ליתר ביטחון, את יכולה לפתור את הבעיה עד כמה שאפשר בעצמך. בין 39 ל-40 יש 3 קילו בערך, לא יותר.
תישקלי בבית בבוקר, עם בגדים קלים, ואח"כ תישקלי עם בגדים כבדים יותר (אבל לא נעליים וסוודר עליון), לאחר ששתית ליטר נוזל, ועם הרבה מטבעות של שקלים בתחתונים או בחזיה או בגרביים או בחגורה פנימית על הבטן... ותראי כמה ק"ג מתווספים לך בין שתי השקילות. אפשר גם לקנות משקולות קטנות בחנויות ספורט, ולשים אותן כנ"ל.

קוביd1

New member
שלום לך

אני מבוטח בפניקס לא זוכר את הביטוח שיש לי ,לי אישרו לפני 12 שנה לעשות את הניתוח כמובן שצריך את ה BMI 40 או 35 עם מחלות נילוות
לפי מיטב ידיעתי גם חברות הביטוח הפרטיות דורשות אישור של ועדה ,תתקשרי לביטוח ותקבלי תשובה על המקום ,תבקשי מהם שישלחו לך בפקס או במייל את רשימת המנתחים שהם עובדים איתם
רופאים מנתחי שרוול או מעקף "ספוזניק בקפלן, קידר ושות' בבילינסון, מינץ בבי"ח השרון, שוורץ במאיר, ספיבק בתל השומר. המנתחים הערביים ברמב"ם חיפה. (אלו בתי חולים ציבוריים).
סובחי (איכילוב), רזיאל, גוייטין (אסותא, מלב"י, פרטי).
קוריאנסקי, שמעונוב, פרופ' רובין (בתה"ש), ספיבק גם מנהל המרפאה להשמנת יתר בתל השומר.
בהדסה הר הצופים רונית גרינבוים ונחום בגלייבטר.

בהצלחה

קובי

nunu44

New member
ביטוח "קו הכסף" של הפניקס

שלום לך,

לי יש מזה שנה את ביטוח ":קו הכסף" של הפניקס. ביטוח זה אינו מכסה ניתוחים המטפלים בהשמנת יתר או תוצאותיה.
כמו כן הביטוח אינו מכזה טיפולים מחליפי ניתוח המטפלים בהשמנת יתר.

צר לי לאכזב אותך - אני קיבלתי את הבשורה הזו בחודש שעבר.

החרגה זו היא החרגה גורפת בפוליסה זו.

בהצלחה

nunu44

New member
החרגה בביטוח "קו הכסף"

היי,

בביטוח "קו הכסף" של הפניקס קיימת החרגה לכל סוג של ניתוח / טיפול בהשמנת יתר.

ייתכן וכאשר הביטוח הוא דרך קבוצה או ארגון ההחרגה אינה קיימת.

מציעה לך להרים טלפון לפניקס ולפי מס' ת.ז. הם יענו לך.

אני במכבי ונותחתיע"י ד"ר גוייטין

באסותא.
יש לי גם ביטוח של הפניקס (אין לי מושג איך הוא נקרא - זהו ביטוח של "חבר").
למעשה קיבלתי את כל הכסף חזרה - מכבי שילמה את הרוב אני שילמתי שכר מנתח, השתתפות עצמית (של מכבי) ומשתלים (סיכות הניתוח) וקיבלתי
הכל חזרה דרך הפניקס.

כי הפוליסה של חבר שונה מקו הכסף...

שמעתי כבר שיש את ההחרגה הזו, אבל היא גורפת לכל המבוטחים של קו הכסף?

תודה :) שאלה נוספת

במיד ויש לי בעיה בברך, עברתי ניתוח בעבר ועוד כואב לי לעשות ספורט בשל עודף המשקל, האם מכתב מאורטופד יכול לעזור? זו מוכרת כבעיה?

אופירA

New member
מנהל
ועוד איך בעיה!!!

להגיד לאורטופד לכתוב את הבעיה וההיסטוריה, עם הדגשה שיש כאבים עקב עודף המשקל (שתהיה איזו זיקה לעודף המשקל).

מבקשת עזרה, תודה

אז היום בשעה טובה עברתי את הועדה של אסותא, דרך מכבי..
האם יש מישהו שעשה את זה ויודע איך זה מתנהל? דרך מלב"י מדובר על 20-30 אלף ש"ח... הבנתי שיש דרך מכבי ואסותא אך לא מלב"י
למישהו יש מנתחים מומלצים? או דרך לזרז? או בכלל איך זה עובד?
תודה מראש.

למעלה