מבקשת עזרה 6

מבקשת עזרה 6

אני נשואה ויש לי ילדה בעלי בוגד בי ללא הפסקה מגיע בשעות לא שעות לבית מה לעשות ? איך זה שאני עדיין אוהבת אותו זה הגיוני ? האם לעזוב את הבית האם מצב זה יכול להשתנות ?

היי ליאת

צר לי על המצב הלא נעים שאת נמצאת בו. אני מתאר לעצמי שלא קל לך להתמודד עם הקונפליקט הזה, מצד אחד בנית עולם שלם סביב הבנאדם הזה, הקמת איתו משפחה ובית והנה מצד שני הוא עושה משהו שסותר בעינייך את כל הקשר הזה שהרכבתם.
אני מתאר לעצמי שאת מבינה שבסוף הדרך תצטרך להילקח איזושהי החלטה לגבי ההמשך. אני לא מתיימר להכיר את חייך או אותך ואני מניח שאף אחד מחברי הפורום לא יוכל לתת לך עצה קונקרטית בשבילך ספציפית.
אני כן יכול להגיד לך שאולי הגיע הזמן להוריד את הפוקוס ממנו ולשים אותו על עצמך. מה את רוצה? מה את מנסה להשיג? מה את מוכנה או לא לסבול ומה היא מבחינתך מערכת יחסים תקינה?
כל השאלות האלה אמורות להוביל אותך בסופו של דבר לפעולה כלשהי, גדולה או קטנה, שאמורה לקדם אותך לקו הסיום של ההחלטה שעליה אני מדבר למעלה.
תשאלי את עצמך, כמה אקטיבית אני בסיפור הזה? כמה אני פועלת? עושה? מדברת? שואלת? בדברייך נשמע שהדברים נעשים בעיקר לך, אולי הגיע הזמן לפעול אחרת?
כך או כך אני מקווה שהדברים ייסתדרו. תמיד יש מקום לדבר ולבדוק, לנסות לברר אם אפשר לתקן, איתו ואפילו אולי עם איש מקצוע (יועץ זוגי וכד').
&nbsp
בהצלחה.

A לוןA

New member
זה מתומצת מדי בשביל לתת תשובה עמוקה

כמה זמן אתם נשואים? איך את יודעת שהוא בוגד? התעמתת איתו בנושא? מה הוא אמר? זה היה כל הזמן? התחיל רק עכשיו? בת כמה הילדה? אתם עובדים? מה קורה מסביב? ועוד אלף שאלות רלוונטיות.
בתשובה למשפט הזה שכתבת אפשר לענות כמעט כל תשובה, מ"תעופי משם כמה שיותר מהר, הוא לא שווה אותך" ועד "דחפת אותו לידיים של אחרות, הגיע הזמן לנסות לשקם"

נ.ב.
אני מניח שהתכוונת "יש לנו ילדה" נכון? אפילו לישו היו שני הורים, ואת בטח לא מריה.

היי וברוכה הבאה לפורום

נשמע שלא קל לך. לא פירטת יותר מידי אבל על סמך מה שכתבת עלו לי כמה שאלות:
האם את בטוחה שהוא בוגד?
בהחלט הגיוני שעדיין למרות הכל את אוהבת- מה לגבי ייעוץ זוגי? את חושבת שזה יעזור?
אם הוא לא בעניין-אולי תלכי את לייעוץ כזה?
&nbsp
אתם צריכים למצוא את הדרך להחזיר את האמון בזוגיות ואין ספק שצריך עזרה בזה במצב כמו שתיארת.

supersonic777

New member
תעיפי אותו מהבית!!!תארזי לו מזוודה,ושימי אותה בחוץ...

ותחליפי מנעול!

למעלה