מבקשת עזרה

מתחדשת4

New member
מבקשת עזרה

אני קוראת את ההודעות שלכם בפורום ומוקסמת. במיוחד נמשך החלק בי שצריך עזרה. אספר סיפור מעט ארוך. סיימתי את הלימודים עכשיו והחלטתי לעזוב את העבודה ולקחת חופש בכדי להחליט מה אני רוצה לעשות ולהתרענן. התחלתי בחופשה שלי אך עד מהרה השתעממתי ותקלה מעצבנת עם אחד המבחנים שלי גרמה לי להתעכב בסיום התואר. בזמן החופשה ראיתי את התוכנית של אופרה ווינפרי על "הסוד" אך מצאתי קושי ביישום מה שדובר שם. רשמתי לעצמי שלושה דפים- סליחה, תודה ומה אני רוצה להיות אך אני מרגישה שזה לא מטרת הסוד. בינתיים, כיוון שהשתעממתי" התחלתי לחפש עבודה ועל אף שאני מאמינה ביכולותי ואני בעלת קורות חיים טובים- אף אחד לא חוזר אליי- דבר שגורכם לי לתמיהה. אני מרגישה תקועה- אני לא יודעת מה הדבר שאני צריכה לעשות בחיים, ובינתיים חיפוש העבודה לא מניב פירות, נתקעתי מעט בלימודים ובקיצור הבנתם שאני קצת מרגישה תקועה. אני מרגישה פגיעה מאד. אני מבינה שיש משהו לא בסדר במה שאני עושה או בדרך החשיבה שלי. אני רוצה לשנות את עצמי ולגלות את ייעודי אך במיוחד לשנות את עצמי- אני באמת מאמינה בדרך הזו. אני אשמח לשמוע מכם מה עליי לעשות/ לקרוא/ לשנן/ לדמיין. אני צריכה עזרה בכדי לשנות את עצמי בכדי לחיות חיים טובים יותר. תודה מכל הלב, רעות

מה היית רוצה לשנות?

היי, נשמע באמת שיש לך רצון מאוד חזק לעשות שינוי. מה היית רוצה לשנות בחיים שלך? האם יש אצלך תכונות אופי שמפריעות לך? איך היית רוצה לחיות? מה את רוצה למשוך אל החיים שלך? ישנן הרבה דרכים לגשת לעניין. אני חושב שאפשר להתחיל באיך היית רוצה לראות את החיים שלך בעוד X זמן. מבחינת עבודה, מבחינת חברים, מבחינת מגורים, מבחינת סגנון חיים, מבחינת זוגיות ומשפחה... אילו תחושות היית רוצה להרגיש? הנה כמה משפטים טובים שאפשר להשתמש בהם: 1. אני רואה את עצמי חיה את החיים שאני רוצה. 2. למרות מה שקרה לי בעבר, אני אוהבת ומקבלת את עצמי באופן מוחלט ושלם. (אפשר גם בלי מה שקרה לי בעבר, לבחירתך). 3. אני בוחרת לקבל את הדברים הטובים בחיים שלי בקלות ובנינוחות. זה על רגל אחת. טיפול שמשלב שיחה יכול לעזור גם הוא אם תרצי. בהצלחה

gotik

New member
גם אני באותו מצב ../images/Emo188.gif

הלימודים שלי נגררו לעוד שנה לפני שסיימתי את התואר. בקושי חוזרים אלי ממקומות עבודה. ועד שאני הולך אז זה נמצא במרחק נסיעה של 2 שעתיים מהבית שלי. ובכלל עושים לי טובה שמראיינים אותי או ששולחים אותי למבחנים נמאס לי מעבודת הסטודנטים שלי ומהפרצופים של עלובי החיים שם. מת כבר לעזוב את הבית. והכי סיוט שהכל זה מעגל אין סופי שנדחה ומתארך ולא נגמר. וכן ברגעים האלו ראיתי את הסוד וזה לא תמיד עוזר. חוץ מאולי לתת הרגשה טובה מדי פעם.

loyo

New member
אני הייתי מתחילה

עם שינוי ותשומת לב למילים בהם את משתמשת שימי לב כמה מילים שליליות מופיעות בקטע הקטן שכתבת- "מרגישה תקועה".."לא מניב פירות".. "נתקעתי מעט בלימודים".. "אני קצת מרגישה תקועה".. שוב וכו' אני מבינה שהמצב הוא לא הכי חיובי כרגע מבחינתך, אבל לטעמי - שימוש נבון במילים שאנחנו אומרים או כותבים מעורר פלאים. בהצלחה
loyo

my guide

New member
שאךה ךי אךייך יקירתי

מה החלום שלך? מה את הכי רוצה באמת לעשות? כתבת את זה בשלושת הדפים שלך? האם יכול להיות שאת לא מאמינה שהחלום שלך יכול להתממש? אני ממליץ בחום על שינוי גישה, קודם כל את לא לא בסדר איך שאת מתנהגת/ חושבת / פועלת, את בסדר כמו שאת, את לא מקולקלת, ואין מה לתקן. את רוצה להשתנות ולשנות וזה נפלא אבל בבקשה ממך אל תבטלי ותמחקי את כל מה שהיית עד היום. אם תרצי אתן לך תרגיל נפלא שיכול לחזק אותך מבפנים כמו גם המלצה על איך את יכולה להתמקד במציאת עבודה. איל

my guide

New member
אופס התבלבלה הכותרת-../images/Emo9.gif "שאלה לי אליך יקירה"

מתחדשת4

New member
שבוע טוב לכולם.

אני חייבת להגיד שממש נפעמתי מהרצון של אנשים לעזור(אני מקווה לקחת את זה ולהעביר הלאה). מדהים לראות איך הפלטפורמה הזו אינטרנט ופורומים מקרבת בין בני אדם. אני מודעת לעובדה שאופן הדיבור יוצר מציאות- אנחנו בבית משתדלים להמעיט באופן מודע במילה "לא". אך עד מהרה אנחנו חוזרים להשתמש בה ואז שוב נזכרים לא להשתמש בה. אני מנסה לשנות את זה. my guide-אתה צודק לחלוטין- אני גם שואלת את עצמי אם אני באמת מאמינה במה שרשמתי- זה דורש הרבה כוח. יותר מזה- זו פעם ראשונה שאני מודה בזה- אבל מאד קשה לקרוא את הקטעים, קשה לי להסתכל על הדפים. אני חושבת שבפנים אני מאד מאמינה בעצמי ובדברים- אבל המצב והחרדה מערערים אותי ואני חסרת ביטחון. אני עושה את שיטת סילבה בימים האחרונים ואני מאד אשמח לעשות את התרגיל שלך. שבוע טוב ותודה לכם אנשים נפלאים

לפי דעתי

את צריכה לחשוב בעצמך לפני שאת כותבת את רצונתייך אבל מותר לטעות אך בעיקרון זה בסיס לחיים את לא צריכה לדאוג לגבי עתידך את צריכה לחיות האנשים,והרופאים שכתבו בספר הם לא דאגו לגבי העתיד שלהם לא חשבו לעצמם:''אוי מה יהיה?'' פשוט תזרמי תפגשי אנשים תכירי אנשים טועים זוהי הדרך של הסוד זה החלק הבסיסי היא לזרום לא לכעוס לא להתעצבן. לנסות להירגע

למעלה