מבקשת עזרה..

מבקשת עזרה..

אז קודם כל שלום.. אני חיילת שמשרתת כבר 9 חודשים. הבסיס שלי בעיקרון הוא בסיס פתוח אבל בגלל התפקיד שלי שלחו אותי לאילת ואני יוצאת חמשושים. הבעיה שלי היא שאני מרגישה תשושה מבחינה נפשית ולא מסוגלת יותר לחיות באילת רחוקה מהבית. היו לי כמה פעמים התקפי חרדה במהלך השבוע אבל בעיקר בימי שבת. במהלך החודש האחרון יצאתי יומיות ואתמול הודיעו לי שמחר אני צריכה לחזור לאילת ומאז המצב הנפשי שלי התדרדר. לפני כחודש דיברתי עם המפקד שלי אבל הוא לא עזר לי, לפני הצבא במסגרת בית הספר הייתי מטופלת נפשית בגלל בעיות מהמלחמה ודברים שלא ארצה לעלות אותם ככה ומאז שהתגייסתי אני מרגישה שאין מי לדבר איתו שבאמת יהיה אכפת לו ויוכל לעזור, המפקדים שלי רק דואגים שיהיה כוח אדם לשלוחה ולא רואים מעבר. אני מתלבטת לגבי מה לעשות הלאה - לחתום 55? ללכת לקב"ן? אשמח אם תוכלו לעזות לי ולייעץ. תודה..

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
רחוק מהבית..

נשמע כל כך מתיש, להרגיש ככה במין חוסר וודאות כזה.. שמצד אחד את יכולה לחזור כל יום הביתה, ומצד שני יכולים בבת אחת פתאום לשלוח אותך לאילת, כל כך רחוק ולבד, והבדידות והניתוק שם כאילו מציפים בך בחזרה את כל המועקות והלחץ והחרדות.. ונשמע שאת מרגישה כלואה בתוך כל זה, חסרת אונים מול המערכת הצבאית שלפעמים נדמה שמתייחסת אלייך כמו סתם מספר אישי ולא כמו חיילת, בשר ודם עם פחדים ומתח ועייפות ומצוקה.. יקירה, אנחנו לא פורום מקצועי בנושא צבא אלא פורום תמיכה, ולכן לא יודעים אם עדיף לחתום על 55 או לפנות לקב"ן..אולי אחד הגולשים יוכל לייעץ מנסיונו..ואם לא, אולי אפשר לפנות לקב"ן רק כדי להתייעץ, ולהסביר לו את הקושי..לחשוב איתו ביחד מה לעשות.. ואם תרצי להמשיך לשתף בדברים שמציקים, מהצבא או אפילו מהעבר, תוכלי להמשיך לספר כאן, ואם תעדיפי אפשר גם בשיחה אישית איתנו בערב..

למעלה