מבקשת עזרה

מבקשת עזרה

יש לי ידידה ותיקה, שמסתבר שמישו מנסה לסכסך ביננו. כואב לי על הפרשה העגומה הזו ואני לא יודעת האם לפנות אל הידידה ולדבר איתה בטלפון, בדוא"ל, או האם להתעלם מזה בכלל. מה לשאול את הקלפים? תודה

צ ל י ל 8

New member
שלום רוקמת.. ../images/Emo140.gif

אנא כיבתי קודם מהו גילך. אני חושבת שאם את מרגישה שמישהו מנסה לסכסך בינכם: או שתפני אל אותו אדם ישירות ותתעמתי איתו, או שתפני לידידה שלך והסבירי לה במה מדובר. מה יותר פשוט מזה?

תודה על התשובה

אני בת 37, עם הגורם המסכסך התעמתתי. עם הידידה אני בלבטים כיצד לפנות, והאם תתקבל פנייתי. תודה על העזרה.

צ ל י ל 8

New member
אז..... ../images/Emo108.gif

תוכלי לעשות פריסת שאלה: האם כדאי לי לדבר עם X בקשר לגורם המסכסך ביננו? 6 קלפים+קלף סיכום

מחזיקה אצבעות לטוב ../images/Emo140.gif

מגדל,מלך הגביעים, אביר החרבות, כוח, שמש, שלושה מטבעות. שישה מטבעות. מתפללת ומקווה לדרך מוצא.

batgalim

New member
ערב טוב

האם - מגדל, כדאי - מלך הגביעים, לי - אביר החרבות, לדבר - כוח, עם x - שמש, על הגורם המסכסך בינינו - שלושה מטבעות. סיכום - שישה מטבעות. תחושותיך לגבי הקשר עם הידידה שלך קשות, את חשה שהקשר נהרס וכי את צריכה לבנותו מחדש. מלך הגביעים רומז על קושי לבטא את עצמך מבחינת הרגשות, קשה לך להוציא את הדברים החוצה ואת שומרת בבטן. וזאת למרות שעפ"י הראציו, את מעוניינת להסתער על הקושי ולגמור את הענין אחת ולתמיד. כשתדברי איתה - עשי זאת עם כל הכח הנפשי הקיים בך, אמרי לה את אשר בליבך... לא האגו חשוב כאן אלא האמת הפנימית החבויה בך. עומק הרגשות יגרום לחברתך לסלוח ולאהוב אותך שוב. השמש המייצגת אותה רומזת כי גם היא מעוניינת לדבר איתך ולחזור להיות ביחסים קרובים, אנרגיה רבה מושקעת מבחינתה במחשבות ורגשות לגבי הקשר. 3 מטבעות מייצג את זו שסכסכה, ונראה כי עשתה זאת מקינאה... היא חשה כי אין מעריכים אותה מספיק, כי החברות שיש לה לא מתגמלות אותה מספיק, כראוי להערכתה העצמית. היא חשה שהיא חייבת לעשות מעשה על מנת שישימו לב אליה... הסיכום מראה כי כדאי לך להיות נדיבה כלפי חברתך - נדיבה בכך שתגשי אליה, צרי את הקשר הראשון ותראי איך הדברים יסתדרו מאליהם. בהצלחה.

למעלה