מבקשת עזרה

מבקשת עזרה

אני אמא לשלושה ילדים ששניים מהם צריכים עזרה בלימודים אין לי כסף לשעורים פרטיים... ושמעתי שיש כל מיני עמותות שנותנות שרות במחיר זעום לא יודעת את שמם... או איך לגשת אליהם אודה על עזרתכם

תם תם

New member
באוניברסיטת ת"א...

יש להם תוכנית שנקראת "פרח" שבהם סטודנטים נותנים עזרה בלימודים בתמורה לנקודות ציון לתואר או משהו כזה, ובלי כסף בכלל או בתשלום ממש סמלי. כדאי לבדוק איתם.

הדס100

New member
פר"ח--מידע.

אני סטודנטית שעושה פר"ח, ואשמח לתת קצת מידע בעניין. קודם כל, אנו לא עוזרים בבעיות לימודיות. אולי פעם ב- אבל בעיקרון זה לא תפקידנו. אנו מסייעים לילדים השרויים במצוקה רגשית, מבחינה חברתית. הפרויקט מבוצע בכל האונ' והמכללות בארץ, תמורת מילגה. אנו נותנים 4 שעות בשבוע לילד, אולם- את יכולה להרשם לכך רק בשנה הבאה שכן כרגע כבר עוד מעט מסתיימת שנת הלימודים... ושוב- הפר"ח לא מיועד לסיוע בבעיות לימודיות.

danny girl

New member
אולי רעיון

ברוב בתי הספר בכתה י' ילדים עושים מחויבות אישית (תורמים מזמנן 60 שעות לקהילה)פני לתיכון הקרוב לביתך ושאלי אם אפשר לעזור. בנוסף, את יכולה לבוא לתיכונים ולבקש מהמרכזות שיעבירו למחנכות שאת צריכה עזרה.. אני בטוחה שאיזה ילד יהיה מוכן לעזור.. אמא שלי מחנכת ביסודי ושהיא סיפרה לי שיש לה תלמידה בעיתית עם מצב כלכלי לא בשמיים התנדבתי לעזור. אגב, מאיזה אזור את?

למעלה