מבקשת עזרה....

merav75

New member
מבקשת עזרה....

שלום , יש לי בת בת 7. היא סובלת מחרדות כגון פחד מלהשאר לבד אפילו שניה או פחד ללכת לישון -היא מוודא שאני עירה ומסתובבת בבית .אם ישנו שקט היא נלחצת ומוודא שאני עוד בבית .אני לא יכולה לרדת לשפוך זבל מבלי לקחת אותה ואת שני אחיה. היא פשוט אומללה , החרדות משתלטות עליה וככל שהיא גדלה החרדות גדלות איתה. כששאלתי אותה ממה היא מפחדת היא ענתה מדברים שלא קיימים ומגנבים. לא עזרו כל השיחות איתה לאחרונה היא החלה להשפיע גם על אחותה בת ה 4 . אני גרה באיזור המרכז ואין לי מושג למי לפנות עם המצב הנ"ל אשמח לעזרה.

שלום לך

ביתך עוברת מה שאני עוברת כיום ואני היום בת 17 המלצה שלי פסיכולוג לי זה עזר להפחית את הפחדים

angel 445

New member
שלום לך

ביתך עוברת את מה שעברתי ועדיין בגיל נורא צעיר אני ממליצה לך ללכת איתה לאיש מיקצוע כמו פסיכולוג אני מקווה שזה יעזור לה . בהצלחה

היי

הדרך הכי יעילה לטפל בחרדות כאלו זה באמצעות טיפול קוגניטיבי-התנהגותי, שבו מלמדים את מי שסובל מחרדות כל מיני טכניקות ומיומנויות שיכולות לעזור לו להתגבר על החרדה. בבית-חולים שניידר יש מרפאת חרדה שמתמחה בטיפול מהסוג הזה. זו מרפאה שמטפלת בילדים שסובלים מהפרעות חרדה, ואני חושבת ששם יוכלו לעזור לך. הטלפון שלהם: 03-9244955 תתקשרי ותתייעצי איתם. בהצלחה, טלי

למעלה